Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta bi sa vlasnikom kamenoloma.? Gdje je?
koliko je prošlo od slim-mu therhoristichkog na-pa-da na predstavnike zakona fbih? zna li se šta? ko je malcu utuvio u vugla šta treba učiniti? ili opet slim-mu zavjet šutnje?
Koliko je prošlo od tnik-ce cidageno i sijeagre na suverenu republiku?
Budi se velika čimpanza sa onoga svijeta
Sta rade vlasti Federacije i Vijeca ministara, raspali se kakvi su nesposobni? Sta cekaju sa obnovom?
nije to u njihovoj nadležnosti. ovo je u nadležnosti pomozi.ba
Kako se sve brzo zaboravi i nastavi kao da nista nije bilo. Ocigledno niko nece odgovarati, niko nece podneti ostavku zbog ociglednog propusta u vezi kamenoloma. Stiglo je mnogo novca, a pitanje koliko od tog novca ce dobiti stradali u poplavama. Osecam da ce biti kao sa Srebrenicom u koju je stiglo toliko novca da se mogla izgraditi kao BG na vodi. Znamo koja stanka je pokrala donacije, ali opet se glasa za tu stranku, jer oni su patriote, jel vidis kako odbruse Srbima ili Hrvatima.
ps. Dovoljno je videti broj komentara na ovu vest, sto je jasan znak koliko nas boli briga za ovim sto se desilo. Zato vest o nekoj koja se skinula se zatrpa komentarima. To ti je covek, zivi od vesti do vesti. Sve je instant.
Ista stranka sto je pokrala donacije u Srebrenici je i dala dozvolu za g e nocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)