Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tebi i Fikretu mamu nataknemo lopovi jedni krali na medicinskoj opremi, želim vam sto godina nesreće i za koljena vaša nesreću
Ovakva apsurdna odbrana može biti samo u ovoj zemlji nepravde i ovo će proći zbog korumpiranosti strašne u sistemu. Pazi odbrane časni sude molimo vas da oslobodite Fikreta jer njega nisu prevarili on je dobro prošao on je prevario narod a narod ko šiša ovaj narod svak živ vara pa je tako i Fikret Malinar mislio da može prevariti narod
"poslije napravila ugovor sa “Sinofarmom” iz Beograda o nabavci 200 komada respiratora ACM 812A, istog modela koji će kasnije naručiti i Federacija" u srbiji dobri a kod nas nisu?
Nesreća je što je taj Hodžić prevario 2milioma ljudi, nesreća je što su iz materijelne koristi ugrozili svjesnp živote naših sugrađana zato što nisu gledali šta nabavljaju nego samo da bilo šta nabave da ukradu pare, nesreća je što da te respiratore prikažu funkcionalnim iako su znali da su krš su svjesno instalirali na KCUS, i jedino pitanje postavljamo koliko je naših sugrađana završilo kobno a da su bili spojeni na ventilatorima???
jer oni ne trebaju samo da odgovaraju za krađu para nego možda i smrtne posljedice kod naših sugrađana
Sve vas zajedno treba u zatvor I optuzene i svjedoke i advokate i pomagace Udruzeni zlocinacki/kriminalni poduhvat
I još se smije. Treba ga sačekati na sljedećem ročištu pa ga upitati plaća li obaveze prema državi od prodaje malina ili više voli brze pare preko punca,SDA i leđa poreskih obveznika?
tamo ga vamo ga pa ga tamo pa ga vamo..tako nekako zvuci kad procitas tekst clanka
ma ne kontam cemu vise ova farsa od sudjenja? pokusava se predstaviti kako ovdje sud ima neku ulogu? samo bezze pare bacate, foodil i ekipa nece odgovarati niti biti proglaseni krivima.
Šta je Fikret? ništa! Ovdje su krivi oni koji nabavljaju narodnim novcem za narod a to su institucije, ovim optužbama i skretanja pozornosti sa institucija i krivice sa nadležnih u institucijama je kolaps države a pijuna kao mlinara možete uvijek naći!
tresla se gora........
Ovo sudzenje ce trajati dok ih ne oslobode do 2050
Dzoni Štukic je gospodin. Bjezi s Balkana i sve tragove izbrisi za sobom. Gade mi se vise i odijela i kravate zbog ovih lopova.
Malinaruuuu
oni su prevareni narod nije
Možemo komentarisat šta ko želi ali činjenica je da je narod birao ove bitange
niti ce ko odgovarat niti ce bit kakva presuda, ovo je predstava za narodne mase, suti i trpi ivakva nam je cijela drzava....
Eno jadan, mogao je biti prevaren!? Ovdje je sve jasno, KRIVI SU!!!
Ravlacenje pameti da se ovo i zaboravi! Ja zaboraviti necu, niti halaliti!
Kakvo je ovo svjedočenje, o čemu ova priča, gdje su pare ? Ko je platio, gdje je pečat ?