Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je u koaliciji sa cetnicima...
Ne shvatam zasto ne bi smeo nacelnik opstine da primi poznatog hrabrog srpskog oficira iz rata? Srbi ne smeju da imaju junake? Shvatite da vam je zapad jedno vreme povladjivao zbog njihovih kolonijalnih imperijalistickih interesa. Nasao je vas najjadnije i sa najmanje dostojanstva da podrzava samo da sapleo jedini drzavotvorni i slobodarski narod ovde - nas Srbe naravno. Nisu vas podrzavali jer ste dobrice. E zbog toga ste postali totalno raspameceni i ponasate se kao mala deca.
Dobro nas je savjetovao kavazovic a mi blesavi
@vodenicar2, Hamza bolan,pod onim nickom znas biti vickast,a ovde si zastranio cak vise i od Pipuna.:-)
smrdite vlasine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dokaz da treba biti spreman na sve od nasih nam genocidnih komsija...
Šta očekivati drugo od gujičića? Čega se pametan stidi time se budala ponosi.....
Tabakovicu i Alivukovicu ja nebih bas puno krivila tog Grujicica vec bih posebno krivila vas Srebrenicane pogotovu one raseljene po BiH a i po svijetu koji su digli ruke od tog grada.Potraga za boljim zivotom nije trebala umanjiti moc za glasanje i izbore.Da ste malo bolje organizovaniji bili nebi ni Grujicic danas bio predsjednik a tako je sa citavim podrinjem.Sto nije ocisceno kamom i metkom ocisceno je politicki.
Đe je Abu Hamza, merel dobit dopusta ove hefte ikako?
Nerdin Ibrić alarahmetile bi znao šta mu je radit. Sa ovima nema drugačije.
@SharganovoUlje........ Čini mi se da znaš i ti, samo fale muda .... Ne prdi ovdje nego učini nešto konkretno . . .!!!