Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade oni. Istraga će pokazati da nema dokaza i da su sve javne nabavke čiste k'o suza.
@Zanovijetalo Sto se tice respiratora, cisto sumnjam da je bio domaci nateg. Mislim bilo bi dobro da jeste, pronadjes krivce, sve im zaplijenis i namiris se. Bojim se da je ovo kineski nateg i da su respiratori kupljeni jer je glupan dobio pare da ih kupi, a nije otisao na net i ukucao vrstu respiratora i zasto sluze.
umri muski
Moj nepismeni djed od 85 godina bi do sad rjesio slucaj respiratora, samo je razlika sto moj djed nije lopov i potkupljiv kao vi.
Znaci ratni zlocini nisu bitni ? jel ovo normalno sta ova prica?
Sjecate se kako je tjelohranitelj gordane tadic napao fizicki novinara avdu avdica....naseg glasnika istine...To je uradjeno vjerojatno po naputku tadicke....jer avdo zna postavit pitanje od kojeg bi zabolila glava i onog ko ima samo jedan orah u dzepu...a ne tadicku...koja ima tolko oraha u dzepu-da joj one pantole smrdljive spadaju na pola guzova!
Kad će hapšenja???