Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednim dijelom je u pravu, Majke Srebrenice su zaista aktivne i viidljive, i na kraju krajeva one su i strolae gomilu ratnih zločinaca u zatvor, što preko Haga, što preko Suda BiH. Dovele su i do toga da dodje do izgradnje MC Potočari, a evo i do Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Svakog 11. u mjesecu se okupljaju u Tuzli.
ne mogu ostaviti komentar ali evo pokuvat cu dok ne uspijem! naime nisu ovo sve nabrojano uradile majke srebrenice ovo su iskljucivo rad i donacije sdoooo halal ahbaba! ni marka donacije sve iz licnog dzepa! jos obradovase majke kada podignuse optuznice i kaznise odgovorne u REVIZIJI TUZBE ZA AGRESIJU
Svadjamo se medjusobno,nismo bas puno krivi ali smo razocarani puno,krivi su oni sto su vodili drzavu od 95 pa do danas, svi znate ko su,branioci su im je ostavili poslje rata puno bolju,u krvi stvorenu,danas vecina u aleji vezerana ili bolesni,a mi spali na 25%gdje je sve gradjansko i zajednicko,gdje ces biti dobar,da podneses ovakvu nepravdu.
kad su pare u pitanju obraz nije skup! HALAL EFENDIJA 1/1
Evo ti domaca zadaca koju trebas uraditi da bi osvjetlao obraz i opravdao benefite koje imas kao predsjednik uduzenja: - pokreni pitanje odgovornosti onih koji su omogućili bijeg (čitaj:dogovor SDA i HDZ) Ilijaševića-Come; -zasto niko godinama ne traži od Hrvatske njegovo izrucenje - jesu li to za tebe bošnjacke zrtve Srednje Bosne nebitne i nevrijedne pa se bavis samo područjem RS-a jer ti je to tako naredjeno i zaobilazis područje Federacije?
Žrtve su gdje god da su bile na čitavoj teritoriji BiH. Kada se priča o žrtvama najviše se spominje Srebrenica. Prijedor, Zvornik, Bijeljina, Sarajevo, itd nije bilo žrtava samo u Srebrenici je bilo žrtava. Tuga i tragedija je koje god izgubio život za vrijeme rata. Familija je u žalosti do kraja svog života.
Baznijeks of the world, unite
Samo u BiH se trebas izvinuti kada kazes istinu
Da istina je da ti i takvi poput tebe ne znaju na karti naći gdje je Prijedor, a kamoli da kažu da su bili u Prijedoru. Uglavnom kažu bio sam u Prnjavoru, slično je.