Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto njih u kabulu za par dana
u ovih i muskarci moraju nosit burkini
čuj naslova opsada? državljani afganistana opsjeli svoju zemlju?
Slavit će 11. septembar u Kabulu - kakve li ironije.
Kad osvajaju Sarajlabad?
Zasto se Bosnje raduju ovome?
Uzeli oruzje sto su ameri ostavili drzavnoj vojsci, kakav debakl i poraz civilizacije
koji rat? des te snimke o tog rata? narod hoce te manjake i hajvane afganci nisu bista drugo naviklite tz bitke se vode samo za stvar koje treba sad podjeliti medju tim klanovima
Tacno za Bajram eto ih u Kabulu !!!
tamo gdje uz vojsku nije narod i ekipa iz mahale bi napravila dar mar. afganistan se prepušta sam sebi, što znači da će stradati mnogi nedužni afganistanci koji se ne budu uklapali u način života retrogradne talibanske vlasti. od svijeta će savremeni afganistanci imati podršku na razini podrške palestincima u izraelu.
Неки дан писало, да неће они за два мјесеца доћи до Кабула, а сад западне амбасаде у општој бјежанији пале документе, који би могли разоткрити НАТО ратне злочине против цивилног становништва у Авганистану.
Intervencije ili okupacije? Sta je novinaricu bojis se nece ambasada uplatit ? E jadovi jadni :)
Kratkog ce daha biti njihova vlast. Korumpirana plemenska klijentela.
SDA jedva čeka
imaju moral, dosta ih je a i fino su se američkim naoružanjem osposobili. Nisu naivan protivnik ali je zato afgansitanska vojska nešto najjadnije što sam vidio.
Američka ambasada: Spalite sve i bježite !
Sad kad se susretnu s Marincima u Kabulu i nastane pravi Alamo scenarijo
Američka ambasada: Spalite sve i bježite !
Šta uradi crni Bidene !!