Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo vrati zube od potkivanja...pa onda idi u 3pm...
HITNO TREBA SAZVATI KONFERENCIJU ZA NOVINARE I AŽURIRATI NOVA OBAVJEŠTENJA O MINISTRIMA
@yeba.mene.drzava hahahhahha oplako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što si potkivo potkivo.
Odjelo mu stoji ko voda na ulje.
Zašto se u početku Targetlija i uopšte postavio na poziciju. I u glasinama ima nešta istine. iIsto ko kad se žena udaje za čovjeka što je stalno tuče ili čovjek ženi ženu što mu stalno zvoca. Trebali su postaviti Postaviti čovjeka što će uraditi nešta dobra za sve naše ljude. Šta će im komplikatori uopšte. Halo ljudska raso osvjesti se. Postavi konja u njivu da ore a ne gdje se sjedi u u finim odjelima sa svilenim gaćicama ili bež gaća uopšte!!!
Milane u jednu ruku si u pravu a u drugu ti se poserem.
Razligu papak
Krkan, prava ufurana seljačina.
Trebao si ti davno otici da si imao stida.
Idi i ne palamudi. Dabogda se nikad ne vratio...
ti da imas imalo dostojanstva i srama, ti bi vec nakon sto je prvo potkivanje procurilo u javnost dao ostavku, a ne sad izmisljas neke razloge
TEGELTIJA =KORUPCIJA...Sinonim😂😂😂
Zasto je kod ovog uhljupa sve odvratno??Hvala ti Bože,pa te vise necu gledat ni slusat.
Milane prijateljuu, prijateljuuuu mursh u pisdu maaaaterinu
Mars smrdo jedan!!
Pa ovaj je ko proljev , haj već jednom idi da počnemo plakati ali od dragosti.
Hahahaha Tobejarabi 😂😂😂😂
ee jadniče.pa pogledaj komentare ovde o sebi.ja nebi na sunce ☀️ izlazila.hem što si gadan hem što ti je koka mozak.sad Adioooo...mazlume.