Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu je ograničenje 40, čisto informativno.
@master_forever Moze ako na jedno auto koje ide 40kmh zavaris naprijed rampu na koju ce naletjeti drugo auto koje ide 40kmh iz suprotnog pravca.
Dva kontejnera na cesti manje
Ne brze od zivota!!
za one koji nisu upoznati sa situacijom na terenu ovo se desilo na pravcu duzine cca 2KM sa blagom krivinom koji nasi profi vozaci koriste da malo "stisnu" svoja vozila iako je ogranicenje 40.
Ostali tragovi hrdje na asfaltu, nema tragova guma, Opel je to
Kako je ovo uspio debil? Doduse prestizu na sred mosta, nervozno i ludo sve!
Gledali u zastave
....ali kad smo vidio da policajac sjedi u autu izbacio "lizalo" i tako reguliše saobraćaj na mjestu saobraćajne nesreće...papčino jedna
Zastitite pjesacki prelaz preko puta stare giimnazije lezecim policjcem iz pravca juga,a I ovaj most trazi 50 km/h.Bem li vam GU lezihljebovice.
@privrednik izlazak na M17 tu u blizini Ina pumpe je najopasniji u BiH
Udari opel na opela
Post za eliminaciju trovanja će uklonit začepljenje i svu osjetljivost na polen/prašinu/simpatiju u vrlo kratkom roku. Odmor za nervni sistem i zdrav način življenja će izgradit jako zdravlje i ne dopustit nikad povratak alergija. Nakon eliminacije toksina, odmora i pravilnog načina življenja, povratak u carstvo zdravlja je sigurno i brzo. (drbass orthopathy)
Kako se uspiju ovako sudariti? Ravnica, široka cesta, pregledno i ono opet ovo uspije napraviti. Šampioni
Kako izlječiti alergiju na polen? Bježanje od vanjskih izvora (polena i besmislica) ne otklanja sveobuhvatnu perverziju: žderanje i rezultantno začepljenje (cattarh). Filteri, začepljenje nosa, maske, nada za brzim povratkom starog šarmantnog, Đek Frost, odlazak na more, po čitav dan biti u kući, praktikovanje medicine bez dozvole, NE OTKLANJAJU UZROK. Samo su dobri za uradit u datom trenutku. Očajne mjere. Lijek se nalazi u mom drugom tekstu...
Ovo su bile kvalitetne vratolomije ...
E ovi su se ,,bas sudarili,,