Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko je kao milijardera u BiH! Vlasnik Binga je kao milijarder, ja cuo ni vidio da je taj lik nekome pomogao ili bar da snadbjeva narodne kuhinje!
Da je za Palestinu našlo bi se. A kad se desi napad na Charlie Hebdo ljudi se pitaju što se to toliko oplakuje. Jednostavno, nekog pogađa Palestina, nekog Charlie Hebdo, nekog Bataclan a nikog javna kuhinja. Hodža zaradi mjesečno milju plus u kovertu 20% od toga.
Želite li pomoći?! Želim da Islamska zajednica pomogne od onih 500 KM i više koliko uzmu za retroaktivno članstvo kad neko umre!