Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta smo s vama dobili? Ne može trojka za godinu dana popraviti vaše s ranje od 30 godina……. Profesor u penziji - penzija 700KM Policajac - 1300KM pametnom dosta da zakljuci kakva je ovo država
Tako je hoce samo da iskoriste situaciju da dobiju opet na izborima ali nece moci ove noci :)
Pa SDA bagro koje napravio ovaj nakaradni sistem gdje mozes imati 280.000 KM neplacenih kazni
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hocete reci da je prije tzv trojke sve bilo bolje? Sigurnije? Ulice ciste bez ubistava? Krivicu bi jednako, ako ne i vise, trebala da prihvati SDA zato sto je stvorila plodno tlo za razvoj ovakve situacije.
ja znam samo da i Dinino Maslo nije za Ramazana .. To nije ni vidjelo Lidera.
Ako SDA dobije izbore, HZHB će biti de facto i de iure realnost.Ista onakva kakvu u ustavu BiH ima RS.Dakle,Alija je ozvaničio RS,Bake zdušno radi na uspostavi HZHB a Bošnjaci na sve šute i žmire i jedu mrvice.I tako i treba hebbat ovce jer za drugog tretmana i nisu.
Mala korekcija: Sa SDA-placenicima i kriminalcima smo dobili prljave i krvave gradske ulice kojima vladaju bande povezane sa nacionalistickim kriminalnim krugovima!
Necete nikad na vlast Bagrooo , naprijed Elmedine
Haj ne ritese
A je mi brišu komentare i odgovore, za ne vjerovati!!! Čim spomenem i napišem da je agresija na BiH počela 01.10.1991 napadom na selo Ravno ili da je S. Halilović bio major JNA i učestvovao u napadima na RH i bombardiranju Šibenika pod zapovjedništvom R. Mladića a to su činjenice!!!! Klix odmah briše!!! Samo tako nastavite u zaglupljivanju čitatelja!!
Prije svega niste vi niti bilo koji drugi u bilo kojem dijelu svijeta kao političari da vladate!!!! Već da služite!!!! Nismo mi tu radi vas već obratno!!!! Ovo je za sve političke stranke i za sve političare!!!!
a sa SDA imamo takvo tuzilastvo i pravosudze,da im se dopusta ovakvo lonasanje kriminalaca,poput vodza, BAKIRA,OSMICE,SARAJLICA,NOVALICA,i ostale bande
SDA je zlo
kaze se glup ko SDA...
Zaboli me i za Trojku, al ja sam vec povjerovao da se prije Trojke nije desilo niti jedno ubistvo u Sarajevu :)
ovi pljackasi i bombasi su sve vas kadar koji vas sud stiti ološi jedna zelena
Možete samo sa suzama u očima sanjati vlast u KS. Pa-pa SDA!
Uzalud vam trud svirači...
Umjesto što se Sebiji dali milioni mogla se unaprijediti sigurnost građana