Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevski taxi lobi jak kao duhanska mafija
Sramo ta je da nema normalna linija za aerodrom. Al' ako cemo iskreno, ima relativno blizu trolejbuska stanica do koje treba 12-13 minuta pjeske, a toliko hodas po nekim aerodromima samo do izlaza da dodjes, tako da nije bas strasno. Ono sto jeste strasno je sto nema prelaz pjesacki, a mislim da i trotoara fali.
Gdje ce Bosnjo sitnih interesa napravit konkurenciju taksistima. Svi najveci aeorodromi na svijetu su povezani sa autobuskim linijama i metroima. Zasto bi mi nekom taksisti oduximali njegovih teskih 300 km zaradjenih danas za par voznji...
Ko ti brani da budeš taksista. (Nisam taksista 🤣)
Napravite kružni tok na izlazu iz Dobrinje na aerodromsku cestu!!! Treba nam pola sata da se uključimo!
Jednostavno I ekonomicno rjesenje, da Aerodrom kupi par Autobusa I vrsi prevoz putnika. Sigurno I ekonomicno za putnike! Profitabilno za Aerodrom Sarajevo
Bilo šta samo ne zavisiti od taksista. Sarajevski taksisti su nekad bili interesantni likovi, ovi sad em ne znaju voziti em udave sa svojom glupom pričom.
taksi lobi dere skoro 30 godina.. nedodirljivi..
Metalik Golf staje kad išće raja, on je gospodar noćnog saobraćaja. Šeki is on the road again
Ma nekad ne mozes ni sa autom izaci od prometa, stanes, upalis lijevi zmigacac i mozes satima cekati. Niko te pustiti nece. Moras supacki izaci na pola trake i prisiliti druge da te puste.
Obavezno!
Autobuska stanica nema hale kako treba kamo li šta drugo.
ma može to makar svako pola sata ali strah je ministra da ne blokiraju saobracaj
Jos koji nepotrebni semafor i prikljucak napravite na Dobrinji....
Napravite semafor na izlazu iz Dobrinje! Jako je teško uključiti se u aerodrmsku cestu. Stavili semafore tamo gdje ne treba.
Probiti tunel od sarajeva do aerodroma tako da ako se srbi opet 'pojune' i odluce bombardovati da mozes izbjeci bombe i sigurno stici do aerodroma. Koliko god ovo zvucalo grubo iz ovog mog ugla vidjenja stvarnosti, to je stvarnost u kojoj zivimo. Koliko bih bolje bilo da smo na takvom nivou civilizovanosti sto se moze postici samo s civilizovanim(nesiledzijama) na celu drzave kojih uopste nema, pa platiti Elon Muska da nam napravi tunel do aerodroma da se zivot malo iskomfortuje.
Hoce sigurno cim prije ako uvezu neke vozace iz Nepala , nema ko da vam vozi trolejbuse , odlaze non stop nasi vozaci u druge zemlje !
Sarajevo taxi je najveća bruka u gradu Sarajevu. Ne uključuju taksimetar,naplaćuju prtljag što nigdje nije slučaj u Evropi. Ne koriste klimu,ne znaju strane jezike,non stop pričaju bez potrebe itd? Stanujem na Ilidzi. Kada sam njih koristio plaćao sam oko 20 KM za razliku od Crvenog taksija koji uključuju taksimetar i ta ista vožnja je ispod 10KM. Naravno prtljg besplatan.
sigurno pare idu u crne kase jedne poznate stranke iz Sarajeva - drugog objasnjenja za ovo stanje nema