Komentari (389)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas ljudi, prestanite sa pricom hrvati su manjina u BiH. Nisu svi hrvati poput Covica u BiH. Takvi su manjina! Vecina bi ih zivot dala za BiH, znam takvih veoma puno. Odrasla sam u zgradi sa zenom koja je sina dala za BiH, hrvatica, ponosna na svoju vjeru i identitet, voli Bosnu i smatra je svojom drzavom. Taman da je ta jedna majka ostala u BiH njen se glas mora cuti. Nisu svi hrvati Covic i ne tjerajte ih u isti kos jer ce krenuti tamo upravo zbog takve price, a ne zasluzuju!
Šteta, normalan i realan komentar koji ne prikuplja paznju. Potpuno si u pravu!
Dajte ovoj trojici po jednu PRALJKOVACU da se priberu od ove diplomatske blamaze Hrvatske. Sve zbog spasavanja Covketa od zatvora a u vezi ogromnog kriminala koji je pocinio sve ove godine.
Hahaha, pročitajte rezoluciju pa ćete shvatiti da su ga Sejdica i bakirica popušimiizgorilakuća hahaha, nema fašističke unitarne i građanske BiH, samo konstitutivni narodi. Naravno, očekujemo da se nažno ne predstavljate kao Hrvati, budite kičmenjaci.
Hahahah, čuj težak udarac. Pročitajte rezoluciju pa će vas muka uhvatiti. Nema unitarističke odnosno tzv. građanske BiH. Samo konstitutivni narodi
I tako će biti dok ne budu ugrožene narodnost EPP-a.
Covic, milanovic i dodik su totalno sjebani. Sve im ide naopako, 😂😂😂
U međuvremenu postali manjina, pa misle da im je jedino preostao bijeg unaprijed raznim izmišljotinama o ugroženosti, predstavljanju itd.
Ne treba likovati. Samo glava gore i gledati u budućnost, bolju budućnost za sve nas.
Brzo vode preko mašica za Čovica a Milanovicu i Plenkovicu dajte brzo kocku šećera i čašu vode. Radman već na aparatima hahahahhahahagagg
Dok su bosnjaci ponizavani za vizu ispred ambasada BH hrvati su sa putovnicom mogli kuda su htjeli sada im se to obilo o glavu.
Motaj kablove
Napij
Čoviću naših se vode preko mašica
Ja smatram da ove ideoloske price o borbi za BiH i protiv samo su isprobani recept skoro svih lidera u BiH da sebi jos koju izbornu godinu osiguraju privilegije i ugodan zivot.A da im je svima u praksi BiH nebitna,meni,jasno pokazuj njihov praktican rad kao npr. I do 40%vece plate imaju radnici u Kantonima i entitetima za isti poso nego na drzavnom nivou.To vodi rasturanju drzave u praksi,jer ce ostati bez policije,granicne sluzbe i td a vamo kao nedaju drzavu.
Glupi Čović još ne konta.
Meni je oduvijek bilo jasno da su Srbi (naročito srpski političari iz Srbije) neprijatelji BiH, ali Hrvati su me prijatno iznenadili u posljednjih nekoliko godina sa njihovom klerofašističkom politikom. Tužno. Ubijeđen sam u to da su danas Srbi bolji od vas po pitanju opstanka BiH, unatoč ratu. Dotle smo došli haha. Umjesto da se složimo i stvorimo funkcionalnu i građansku BiH, mi se konstantno igramo mačke i miša. Ovo nema smisla više.
Haj sad uzp kod duduka po upute .