Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak i ziv bio. Niko ne uveseli postace i djecu ko Smail za vrijeme mjeseca Ramazana.Najomiljenija osoba taj mjesec u čarsiji.🙏
Praznik je bajram, ne ramazan.
Pucanjem iz topa je tradicija,nije vjerski obred.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Allah ti podario zdravlja Smail bey
Amin...
Pa šta
Ramazan mubarek Allah vam dao svako dobro Primio ibadete,dove i spustio milost svoju na vas i vaše najmilije
kako je krenulo ,da nesmaše onog goram,srbi su svom nabavili pancir ,
Poliva po našima vazda
hvala Allahu pa ce ga docekati kod kuce, a ne u bolnici
Jadna majko svoja,sto mi je tesko pala ova vijest. Nekako kao da nam je neko ukrao zivot,osmijeh,sve ono sto smo imali lijepo. Ramazan je mjesec dana,ako Bog da,da nas Smail ozdravi i da nas raduje jos dugo,dugo godina topom koji oznacava kraj posta.
E tegoba, kako li ce sad znati kad da jedu?
Sto nije pucao prije rata, zato jer su tad ljudi živjeli živote i vjeru praktikovali kod kuce, vejrujem da je i ovaj dobri čovjek praktikovao Islam i isao u dzamiju a sad odjednom svi vjernici, pricam i za velike katolike i pravoslavce.
Azimut draga imam za tebe, daljinar uzmem iz srca svog, uz mjesnu spravu doć ću do tebe
Sarajevo moje od islama vrije!💚✋
Zbog ovakvih komentara, rtrs ima redovne emisije i argumente o etnički očišćenom Sarajevu od Srba. Samo im daješ povod da glume žrtve.
A tvoj podanicki stav isto nam nece koristiti. Nekad je kicma najjace oruzje da bi te neprijatelj postovao. Floskula jeste, ali mi zaista nista tudje necemo, ali ni svoje ne damo, kao sto nam ti sugerises.