Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, tako se to radi. A ne dok je SFF da se buši i kopa
Auuuu bice gustoooo
Ovo je sve izgorilo po glavi
Ja bi zabranio za uvijek. To i jeste nekada bilo u opticaju. Napraviti šetalište a ovim što silaze sa Pala i dolaze iz Lukavice naplaćivati izlaz u grad. Tako je nekada bilo.
setaliste kome grad prazan ostalih 10 mjeseci
Sve je to uredu. Samo nije meni jasno načelnik Efendić općina Novi grad, kružni tok prema autoputu mjesto Halilovići, mjesec dana i više je prošlo završni sloj asfalta nije završen. Iz Kine bi dosad stigao asfalt za završni sloj za kružni tok i u blizini kružnog toka.
Nema vremena Efendic sad za takve stvari.
i to tacno kad se najvece guzve pred sff ocekuju u sarajevu... bravo bravo
Veselo.
Miris asfalta najavljuje da se bliže izbori
Aj bar nisu kao SDA u Bugojnu zvali hodzu da sveti prvi sloj asfalta.
obustava a SFF..divno