Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da nisu izbori uskoro?
Pocinju u mom k. Jutros temp oko 0, radijatori hladni. Oko polovine septembra smo imali 4 uzastopna dana sa manje od 12 i nisu grijali. Nastavilo se sa jutarnjim vrlo niskim temperaturama i nisu grijali. Ne postuje se zakon, osim kad smo mi kao kupci u pitanju. Mi moraom platiti najskuplje grijanje u regionu, a ne dobijamo uslugu. Gdje to ima???
Treba nekad sa razumijevanjem pročitati tekst a ne samo naslov , pa onda brže bolje lupati nebuloze. Piše u poslijepodnevnim satima
Treba nekad biti bezobrazan pa opravdati monopoliste, stranaceke direktore redom milionere, pa be prihvatiti da i je pola septembra bilo sa zimskim temperaturama, a da nisu grijali i nisu postovali zakon. O tome sam govorio. A grijace u mom k. i popodne. Lazu kao za sve i kao uvijek.
I travnička će krenut u 12. mjesecu a najskuplja je na planeti
Zime sve kraće i toplije a računi sve veći
Geotermijom bi se mogla cijela Bosna grijat !
Najveći lopovluk ikad zabilježen na ovim prostorima! Pale i gase kako im se q čefne. Pod hitno se treba nešto riješiti po ovom pitanju!
Nalozite malo,a ne radijatori mlaki ,racuni idu sve ide pika se da se grijemo,a mlak radijator NAHAJCAJ TAJ KOTAO !
naj veci lopovi
Sad ce tako cijela sezona,2 sata ujutro,pa gasi,2 sata navece i gasi,a 65 kvadrata stana 200 km,stara taktika.
Sinoć i proteklih dana 5 stepeni poslije 19h. Sad blizu izbori pa daj zagrijemo.
Napokon! Hvala im!