Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pročitan si difovac😉
Licno ga ne volim i nemam namjeru glasati za njega, lai sta znaci "procitan je"? Barem je ovo malo ilidza zivnula od kad imaju svog nacelnika, za razliku od Novog Sarajeva. Generalno nisu aman u Kantonu, ali barem su prepoznali probleme s kojim se kanton susrece i pokusavaju (istina tanko i sporo) rjesavati iste.
Kolut naprijed i preskakanje štrika, riješio ga je gradačački gazija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ološu jedan 3 godine ponizavaš zdravstvene radnike,ološu jedan i lažove juče se sve vidjelo na skupštini KS ko si i sta si...Dodik je Bosnjak za tebe Konakovicu...glasa neces dobit više
bleeee hahaha
Haj ti Konjakoviću kolut naprijed kolut nazad, narod je vidio sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako se oseca zvizdic kad vidi ko mu je presjednik.s konja na magarca (mozda misli da je u hercegovini)tamo nema kuce bez magareta.
Kolut naorijed-nazad dva!😎
za tebe je vrh kolut naprijed ,kolut nazad , i i preskakanje štrika , a ima vas difovaca previše u vlasti pa možete i između dvije vatre ali uključite čamparu i zvizdića . Fadile svaka ti čast što si im pokazo gdje im je mjesto
Država se brani slanjem kriminalaca u zatvor, a kod vas ih pune stranke!
Dobro znamo da bivši i sadašnji SDA kriminalci brane državu pljačkom!
Ogranaka kriminalne SDA koliko hoćete!
Šta bi FADIL TEK REKAO ZA OSMICINU DIPLOMU???? PARDON DIPLOME!!!!!
Nema tu pravde ni milimetra a narod otisao.....
Dokazali su da se moze, i da u Kantonu ima para za sve, samo kad se hoce. SDA je srusilo Sarajevo u svakom smislu, nikad vise SDA!!!
a jest mu fadil shukno s kolutom naprijed i preskakanjem strika sta god sad govorio ostaje u sjeni fadilove izjave.
Al ne kritikuje više ove ilidzanske hotelijere,što li
Palamudite vi do sabaha. El Bake(na zalost) uzima mustru i glumi Ernesta Guevaru.
Zahvaljujući SDA Bošnjaci su izgubili stranku u koju se mogu pouzdati. Laži, prevare, korupcija, zapošljavanje svojih, rad i trud nemaju nikakvu vrijednost više. Crno na bijelo im pokažeš prave se ludi vrijeđaju inteligenciju i još stoje iza vjere. Trojka kao alternativa mislim da je u redu, ni slučajno pojedinačno.
Država se gradi jačanjem para-institucija. Konaković jača BANU preko leđa ANUBiH!!! Svi koji podržavaju nacionalistiške paraakademije rade protiv bh. institucija - i taćka.ba
I ovi izgleda dobace sa državom do Ilidže a sve dalje od Ilidže za njih i nije ova država...