Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ste vi pokvareni i isti. nema razlike izmedju tebe i dodika i vucica i onog srbina koji dolazi svaki dan na posao u Sarajevu i glumi dobrocudnog.
Ti xafnji su najopasniji.Seselj je sarajlija
A zašto je onda Biljana Plavšić rekla da su neki Srbi bolji od drugi Srba? Kad prevedeš na normalni žena je odala postojanje fabrike za pravljenje Srba. Jer da bi neko tako nešto izgovorio trebao bi da zna da je taj identitet napravljen sa namjerom da se iz njega izvuče neka korist.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedno pitanje ili ako neko zna statistiku Koliko je Iz RS otišlo na rad u Rusiju a koliko za EU pa da vidimo za čim težite
Samo da nam pokažu da smo manji od makovognzrna i da se ništa ne pitamo, e neće moći
Ono kad ti deklarisana stovateljica lika i djela Draže M drži moralne pridike....
Pa ljudi šta očekujete od glupog i preplašenog Njive. Pa taj čim stane pred Dodika i Čovića on drhti kao kokoš pred lisicom ili ovca pred vukom. Oni su za Njivu visoki kao planine i on nema petlje nikada njima reći "ne". Ti tzv razgovori se uvijek svode na diktate, tako da Njiva jedva čeka da potpiše gdje treba i da bude slobodan.
Кад Себи спремају козу у политику. Добра је још Енглезима за мужу.
To je pitanje za ove naše ljubitelje debelog crijeva,tj. Trojke
Dobro sto je ruzna, ali sto je fasista, to nema veze.
Jes vas Dodo handri, onako kako i kad on hoće.
Srbin sam, aposlutno protiv Dodika, ali ih lik navlaci kao mlade majmune non stop, nevjerovatni beskicmenjaci u opoziciji. Nije ni cudo sto je Vukanovic osnovao svoj pokret, jedini covjek s kicmom, i opet je u pravu, opet je predvidio sve
Cudila se, aman ja cudila se, zeman ja cudila se u haz-basci trava za kog podje Zil-hanuma mlada
RS je samo entitet. Visoki prestavnik je ponistio odluke NSRS i one vise ne vaze. Odluke Ustavnog suda ce se primjenjivati i sud treba popuniti kako bi neometano radio.
Mi godinama ovdje i na forumu pišemo da "Republika Srpska u ovoj priči jedini gubitnik, jer je ostala bez stotina miliona grantova i projektnih sredstava.", a ti tek sada skontala i da mile to radi prvenstveno za djecu i kumove, ali kupuje i koalicione partnere da bi dalje jahao. Odakle Stevandiću 2 miliona za nekretnine kako Vasković piše i dokumentuje. I Nešić se prekont'o iako je bio sa tobom na bini sa tri prsta kada se opozicija ujedinjavala. Stanivuković isto.
Ništa ti nisi bolja od rudonje
joj mamiccu vam vasu
joj mamiccu vam vasu
SVE OVO LIČI NA ONE POSTIZBORNE PROGRAMSKE KOALICIJE. SJEĆATE SE, TROJKAŠI SU SE HVALILI NA SVE STRANE KAKO SU ONI, ZA RAZLIKU OD PRETHODNIKA, SA NACIONALISTIMA USPOSTAVILI PROGRAMSKU KOALICIJU. PROĐE 8 MJESECI A NIKO NE VIDJE NIJEDNOG PROGRAMA TE PROGR. KOALICIJE. OVA SADAŠNJA POLITIČKA IGRANKA, KOJA KOBAJAGI ZNAČI ODVEĆ STOTI DODTIKOV SALTO (DEESKALACIJU) A USTVARI DOBRO REŽIRAN DRIBLING ZA DIBIVANJE LOVE, A ONDA SVE JOVO NANOVO.