Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpskom narodu prije svega štetu donose ova saborovanja i srbovanja, a drugim narodima u okruženju upozorenje. Prije 30 godina (28. jun 1989.) tadašnji predsjednik Srbije Slobodan Milošević je poručio na Gazimestanu, u govoru povodom šest vjekova od Kosovskog boja, da nisu isključene ni oružane bitke, što su mnogi protumačili kao najavu rata i početak borbe za teritorijalno proširenje i prekrajanje granica tadašnje Jugoslavije. Danas pričate da ste se branili.
Kaži im Trivićko da u Bosni sve do dolaska Austro-Ugarske nije bilo ni Srba! Pokojni Dr. Kilibarda je odbranio doktorsku tezu na tome. Jednostavno propaganda iz Srbije je uvjerila Bošnjake Pravoslavce da su oni Srbi!
"Ako ne umemo da radimo, umemo da se bijemo" reče Milošević na Gazimestanu, Linija Virovitica-Karlobag-Ogulin. Plan RAM. Ovdje nam nešto palamude o starom svatu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najbolje bi bilo da se na saboru dogovorite da se svi povucete... Makar u bratski Sibir..
Tamo vi ovi ,oni takozvani srbiDodik je vrijedan radnik sposoban izdrzljiv i sa vama se igra mace i misa viste nedorasli za ekonomiju vas nivo je vrhunac da budete delegati u mjesnim zajednicama i toje kraj price.
Ova zena ne zna sta prica. Bas ce da se povuce covek koga narod podrzava
Kako ljudi sebi daju za pravo da odlucuju umesto drugih i iznose misljenja a niko ih nista nije pitao,nije mi jasno
Bas da ne da ostavku i povuce
Svako misli da njegovo misljenje bitno..puci cete od vaznosti..pustite vi Dodika
Sabor je svesrpski..tako da ne vidim problem
Pitace tebe sta ce da radi
Kako se ova Trivićeva nalupeta gluposti za sve pare. Dodik ujedinjuje Srpski narod i ne banovine nikakvu štetu.
Ovi uopšte nije tačno. Dodik nikakvu štetu ne donosi Srpskom narodu. Dodik donosi jedinstvo Srpskog naroda.
Samo mi nije jasno koja i kakva je ti šteta koju Dodik nanosi Srpskom narodu. Lupetanje Trivićeve koja veze sa vezom nema.
Narodni front i Trivićeva lupetaraju gluposti. Šta će ona ukazati kad Didik ne nanosi štetu Srpskom narodu.
Ova zena ne zna sta prica, samo laze!
Dodik donosi samo dobro Srbiji!
A kako to Dodik nanosi štetu Srpskom narodu? Ne lupetaj bre Trivićeva.
Trivic siri lazne vesti, treba da je bude sramota!