Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomalo dosadna i jednolična ne znam jesam li jedini ali slušam je pred spavanje dođe mi kao uspavanka.
Fali joj energije
Sve isto. Nema ovdje napretka.
ovu tuce igor d.
Ne moze sa sa napuhanim egom i rigidnom politikom
jes jes, al sledeci put... kao i uvjek onaj koji gubi pokusava da se vadi. Kolko mi htjeli ili ne nacionalne stranke su pobijedile. Zemlja je tako uredjena da drugacije i nemoze bit.
Sarajevo će uzet bosansku Banjaluku pod svoje, ništa ti bona ne brini, čim zatvorimo administrativnu jedinicu rs.
Dodik je za nju mirotvorac,ona bi nas tek u crno zavila i Drasko je na tom putu,izmislja istoriju
Cicin simpatizer.
Neš se ti leba od politike najesti
Djeluje da je suha ...
A po cemu se ta opozicija razlikuje od Dodika, sta je to sto nudite osim postenje koje i vi mozete izigrati ako dodjete na vlast, niko od vas ne smije ni spomenuti Vucica koji je glavni dodikov sponzor nego sutite u strahu, srednji vjek je davno ostao iza nas.
Nije problem u Dodiku nego u biracima koji se poistovjecuju sa njim, uz ovakvo pravosudje tu nema pomoci sve dok biraci ne postanu gladni, gdje ni srbovanje vise nece napuniti stomake.
A mislis da biraju nju bilo bi bolje.Vise bi bilo srbovanja tek tada kao i sa draskom
Hvalila se sto joj je djed bio pripatnik č vojske u drugom svjetskom ratu i ocekivala da ce pobjediti...e moja Jelena, motaj kablove
vazda u ovoj istoj sintetičkoj majici sa Sirana
doce č e t n i k u š a na red...
Ona i Vaskovic-muska baba Vanga.
Idealna za horror filmova, kakv politika crna