Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras na Istraga sedmice je govorio Vukanovic i brutalno opleo po Dodikovom Stanivukovicu kao i Nesicu
Smjesna rasprava
Ovaj mali Draškić je najveći klaun kojeg je Banja Luka ikad vidjela....
“Ako se pokaže tačnim išta od ovoga za šta me optužuju (EUROPOL, mediji.. op. S.A), ja sam spreman napustiti zemlju”, patetično je kazao Konaković na svojoj posljednjoj konferenciji za medije. Ne ide to tako, barem ne u pravno uređenoj zemlji. Ako se dokažu ovako teške optužbe, niko pa ni Elmedin Konaković neće moći napustiti zemlju. Legalno, naravno.
Toje Tatin Homič izdajnik !!
akoStanivukovic izgubi kandidovat ce se u derventi il Taslicu bilo gdje samo da sefuje
Vukanovic je jedini cist i nepotkupljiv. Ostalo su "sjasi kurta da uzjasi murta"
Bar sto se RS tice, u FBiH je vjerujem druga prica
Trivicka ima vece muda i od stevandica i stanivulovica zajedno💪Samo jako Trivicka i pomozi narodu da se oslobodi ropstva od lopova!
Ma Trivicka ima samo neobjasnjivu zelju da necim vlada. Onaj zenski sindrom sefice. Yebe se njoj, kao uostalom i ogromnoj vecini politicara, za narod. Ona samo zeli VLAST u svojim rukama. Seljancurina!
A Mili osta Četnitet.
Svađa se genocidna stoka,nista neobično,još malo i kupuje ih Bingo i cao…
Dodina kujica
Don sanello vedri i oblaci u svome gradu oooooooooleeeeee