Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra stvar, ovo drvo treba postaviti u svakom mjestu da narod vidi ko ga mu ze.
Nego Trivicka kako CIA placa ovih dana?
Pravićemo mi svi Dodika od blata...
Zasto, covjek je po kra o sve sto je stigao ali se jos sve ne zna. Ima sema sa Rusima, rafinerija i te firme. To jos nije objavljeno.
Da narod nije homofoban, dodo ne bi mogao ucijeniti Draškta, tako da je opet kakav narod takva vlast...
Da narod nije nepismen i da ima vecu svjest*
Jelena, postoji dio Srba koji bi rado da se decidno izjasniš o Draži kao kolaborantu i saradniku okupatora. Ti si tu priliku propustila. Ja kao binSr nemam namjeru da slavim, veličam ili relativizujem poražene vojske i ideologije. Nikad!
Republika Mile.
Dodik je svercer, nije njega bas toliko briga za nacionalizam. Al kad bi vi dosli na vlast. E to bila politika kao SDS 92!
jos si zaboravila napisati da dodo nije uopste nacionalista vec pacifista! tu ka
draskic klipic
najjace je sto ce ga sa klipicem .. dok mogu a kad vise ne budu imali za sta opet ce ga objaviti :D