Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesno zadojena!
kad vas covjek sve pogleda od dejtona naovamo za vas sve je Dragan Cavic gospodin, covjek priznao genocid davno i uputio javno izvinjenje Bosnjacima odmah nakon rata a covjek iz SDSa bio.
Mozda i jeste.Ali i to je bolje nego biti kurton kao ti.
Štovateljica lika i djela četničkog pacova Draže M. je zadnja koja može nekome moralisati.... Nakaza...
Svi ste vi jedni te isti fasisti.samo ze tuzakate ko djeca
Ko brani Acu Parizera, ne treba mu vjerovati.
Bravo g-djo Triviic, Stanivukovic vuk u jagnjecoj kozi! Veceg ZLA i FASISTE od tog pokvarenjaka nema. MORA NESTATI SA POL.SCENE! NA VAMA JE.....ZABIJA VAM NOZ U LEDJA.....
Svi ste vi dodikove pudlice, voda vas kud hoće i kako hoće. On zvizne vi se postrojite svi.
Odes u Potocare kada nije 11 Juli, eto neko ce vas gađati i napadati.
Neka nam kaze gdje to u rezoluciji o genocidu pise neka nam procita gdje pise da se srbi kao narod proglasavaju genocidnim? Neka Vucic izadje i neka nam pokaze gdje to pise, neka pokaze sta to pise posto isti Vucic ima sve dokaze za svakoga pa objavljuje slike i poruke sa drustvenih mreza neka procita sadrzaj rezolucije pa da zavrsimo sa tim
Skontali smo
AAIWA49,Aiwa049,Dadler1,SamoBosna1,KrvZaBosnu1,nekidesveupm je mali zadojeni zehleni admin koji briše komentare a svojim isti širi mržnju i šovinizam.Uvijek spominje Trojku,kasabu,Dodika,Čovića,cetnike,ustase,baliae itd. Ovim mu se sjetim svega živog i mrtvog zatucanog.
Ova i Vulicka su gram iste, a obe zeljne znamo cega, vidi se po ponasanju i zvocanju.