Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj. Kako neko moze unistiti grafit posvecen ubijenim ljudima. Nebitno je ko su, koje vjere i nacije, ali kakva osoba moras biti da ovo uradis! Odvratno s kim zivimo
Nije to nova generacija chetnika, to su kvazi mangupi od 18 19 godina, dva samara to odma otrijezni. Neizivljeno, siromasno, nije vidjelo svijeta, produkt je neizivljenost pa ispoljava nacionalizmom, jer samo to cita, popije koju, mozda zapali joint i hajmo. Tuga, jad i cemer BH drustva.
Ne citaju mi se komentari iskreno, ko god se slaze sa mnom svaka mu cast, ko god icim pokusava opravdati sakacenje spomenika na ubijene ljude dabogda umr.o, dovidjenja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su potencijalne masovne ubojice i silovatelji.Najbolje bi bilo likvidirati na vrijeme ,ali nažalost zakon ne dozvoljava.
Bog s tobom sine!
Zašto sinko.Bolje spriječiti nego liječiti.Time bi spasili njihove duše osim što bi preduprijedili štetu.
Žalosno za djecu u tim godinama
Da, i?
Pljesak za roditelje koji su dokazali svoj IQ koliko je malen tj niti nema ga. Roditeljima opaliti kaznu da se moraju iseliti da bi je platili i problem? No problem.
Ma samo ih iskandzijat jedino to upali u njihovim mozgovima pa onda ce nemoj ciko molim te.Ma samo po bubrezima.Fuj bando nacionalisticka.
Geni su čudo, još od Turaka im se sve poremetilo, najbolje su to 1912 rekli Srbi Dimitrije Tucović i Kosta Novaković, te Rus Lav Trocki nakon genocida nad muslimanima i Albancima tih godina!
Ovo nije prekršaj nego izazivanje vjerske i nacionalne mržnje. Kazna treba biti puno veća od pišljivih 50 maraka
da im neko plaća da ofarbaju ogradu ne bi prihvatili bolesnici
Nego gdje su sad oni sto kazu da nema ko ratovati? Nazalost ima.
Fasisticki Jungvolk... steta sto tu nema spasa, mozak je trajno unisten
Njih trojica skupila petaka da kupe sprej da isaraju grafit hahahahahaahha kakvi jadovani
Da nisu Branko,Mirko i Ratko
Ko prizna pola mu se doda. Udariti po dzepu i poslati jedno 3 mjeseca u muriju da se dozovu.