Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije sramota palih šehida,piz.a vam materina izdajnička.Pod hitno treba na ulice i pokazati trojkaškim ghovnima da nisu prihvatljivi sa ovakvom politikom.Ode država u kura. zahvaljujući ovim ghovnima.
Ovi stvarno misle da Narod ne kuži šta oni rade SVI VRLO DOBRO ZNAJU DA SMO PO USTAVU DVODOMNA VLADAVINA PRAVA upravo da se ne bi desilo ovo što oni žele. ➡️Uttkivali su se da kažu da je HDZ nezaobilazan zbog 13 a onda kada je SDA došao sa 13 onda su se "prešaltali" na neku drugu retoriku neke parlamentarne većine. MI SMO PO USTAVU DVA DOMA.
Ovu trojicu će narod rješavati to je sigurno.Lendo radi striktno po Ustavu.AKo misle rušiti Ustav uz pomoć stranog faktora potpisali su sami sebi presudu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bolan Nikšiću čime tebe drže u šaci? Hajde ova dvojica su nivo kantonalne lige, ali ti si barem bio federalni igrač. Ako su oni retrogradni elementi kojima je jedini i osnovni cilj uništiti i osvetiti se SDA, čime to tebe ucjenjuju pa prelaziš sve moguće crvene linije svjestan da stavljaš sve na kocku i saučestvuješ u pokušaju dezintegracije Bosne i Hercegovine? Zar je dotle došlo da tebi politiku vodi jedan nekompetentni Konaković? E grdne rane na šta socijaldemokratija spade.
Bravo Kreteni dok se Vi izmedju svadjate , srbijski cilj je u BiH ispunjen smaknut je tkz lider Bosnjaka Al Bake i u CG uskoro Milo vjerovatno ide a BH katolici uz pomoc tkz Visokog Predstavnika ide na dozivotnu Vlast iako ih jedva 10% u Bosni
Bolje bi bilo da vi priznate ustav federacije I prestanete se igrati pametnjakovića jer vi po svaku cijenu želite foci na vlast nije čas briga ta posljedice u budućnosti
Znaci ili da vam daju vlast ili ce te vi potpisat raspad drzave ..i onda jos za vas potpis okrivit SDA..onda nas jos ubjedjivat u to. E svaka vam cast kad ste toliko ubijedjeni da je narod bas do te mjere glup...IZDAJNICI!
Ja sam i dalje misljenja, da SDA nije krala, a puuuuuno su krali i kradu jos uvijek, i radila sta je radila, a puuuuuuno je greski napravila, danas bi bila ugledna, najjaca, nezaobilazna i voljena stranka. Danas je SDA leglo kriminalaca i sve nastale strankice su se ugledale na nju i njen kriminal. Znaci trebalo sprijeciti, jer nece se moci lijeciti. Ali sta je tu je, valja pogan zrak i dalje disati i 50 godina za ostalim zaostajati.
Dali treba dati vlast ljudima koji planiraju krojiti živote nama i našoj djeci a svoju su djecu poslali u Ameriku preko Američke ambasade koja ih stipendira a znamo da je jedna stipendija 250 000 dolar , kažu njihova djeca su ko pametna a naša koja pokušavaju da ostanu da sačuvaju ono što smo krvlju platili njihov patriotizam prema domovini nisu .
Busali ste se dok su vam ambasade upumpavale pare i govorili šta će te pričati. Konaković vas je izmešetario školski, iako nije tako obrazovno potkovan. Nego Nikšiću haj ti fino cuku na povodac i lagana šetnja po Konjicu. Nije tonuti još više.
Joj, ovog Niksica kad ugledam 3 dana mi ni nokti ne rastu poslije toga
prvo bi vi trebali da priznate volju glasaca koji su najviše glasova dali SDA partiji
"Partija" je kod "drugova" iz SDP-a a "stranka" je kod SDA. Da se razumijemo.
SDA ukoliko voli i štiti državu ima da potpiše novu vlast i prizna parlamentarnu većinu. Evo ako SDA smatra da će nametanje biti loše po državu, ima jednostavan alat da ga spriječi. Lendo potpiši. Svo moralisanje SDA će se svesti na to da neće potpisati makar propala i država. Kraj priče
Vi volite da kalkulišete na ucjene? Vi bi da trgujete? Toliko ste potpisali "principa, smjernica i saopštenja" da ni sami ne znate šta ste potpisali. Mjesta stanovanja ste promjenili u ambasade, obraćate se sa njihovih bina, a još niste u stanju da skupite potpise za formiranje vlasti. Nek vam SDA neda kad su vam guzice "zinule" za foteljama.
Ljudi rade po ustavu federacije a to što se evo četiri mjeseca spinuje preko režimski medija da će se nešto blokirati pitam vas šta će blokirati ako nema šta tj. još nije ni na vidiku formiranje vlade nema ni imena i kako onda blokiraju ne razumijem
Pa majku vam prodanu!!! Ispravka, tromajku!!!
Bosnjaci Moraju Izaci na Ulice !
Izdajnici ! Idu opcinski izbori Budi se Bosnjace i rjesavaj se ovoga Sljama Od Trojkasa !
Konjic ti neće zaboraviti nikada ,a ti možeš zajedno sa njima na babin nos šta misliš da šutimo u Konjicu ne zaboravljamo šta su radili našem gradu i tvojim sugrađanima i koliko je nas završilo na Heliodromu kod tvog druga Čovića .
Sta je bilo kad Cavara nije 4 god.htjeo potpisat jel se tad mogla skupit vecina.Sto se tad nije intervenisalo.
O kakvoj volji Bosnjaka ovi dezurni botovi pisu? Trojica kupljena,dva izvucena na lutriji.Evo i ja sam Bosnjak,pa zelim da me predstavlja trojka.
Pa povedi ti tu "trojku" kući pa nek ti bude domaćin.
Ti nisi bošnjak 100%