Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAŠTO GLEDATE ŠTA JE SDA RADILA, ZAR NISTE OBEĆAVALI DA ĆETE BITI DRUGAČIJI ?
Čovićev i Dodikov Supermarket, zvani Trojka.
Ovo su činjenice, preuzeli budžet od Novalića 800 miliona u plusu svukli ga i zadužili nas još 700 miliona kod MMF-a, preuzeli Elektroprivredu sa 6 miliona dobiti za godinu dana Elektroprivreda 144 miliona u gubitku, UKCS preuzeli bez dugovanja sad dostigao već 100 miliona dug. Strani mediji pišu o narko karteli u vlasti. Zatvaračemo i mi vas akobogda sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Cuj SDA je isto radila! Dakle to je opravdanje za imenovanje Vukoje? Onda je trebala SDA ostati na vlasti sto cete nam ako isto radite. Vi ste isti još ste i licemjeri
Niksic ce biti uhapsen zbog podrivanja ustava BiH a Konakovic zbog clanstva u kartelu
Da je SDA za ovih 30 godina radila ovo šta rade trojaneri za godinu danas bi živili u Srpskom Sarajevu i Rvatskom Mostaru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zar niste bolji od SDA?
Ovi jadovi ne znaju nista drugo od ovog pravdanja i SDA je isto radila.Pa obecali ste drugacije.
Ispuhala je sva Vaša demagogija Trojaneri 👎 Lijepo Jasmin Ademović izjavio na N1, NA terenu je sve ISTO kao da je SDA na Vlasti! Kad je već tako, Nema smisla VIŠE glasati ni za VAS, onda možemo glasati i za SDA. 🤓 Slažeš li Livadoooo😂👋
Nismo glasali za vAS da radite iste i GORE stvari od politike SDA...Livadooooooo kontašššš li štaaaaaa🤓
Sve to stoji, ali mamlaze jedan, vi ste dobili izbore na priči da ćete drugačije posloziti stvari. Bolje vam je da šutite, barem će te šutnjom prikriti pokvarenost koja bazdi iz vas
Zivot je kratak. Provedite sto vise vremena svadjajuci se s nepoznatim osobama na internetu o politici i stvarima o kojima se ne slazete.
Radi se o dvije potpuno različite procedure izbora sudija. Trojkaški šibicari su Vukoju izabrali u Ustavni sud BiH, a u taj sud se nikad nisu birale sudije na način kako su se birale u Ustavni sud FBiH. Čak i kad' bi se to dvoje i poistovijetilo, pa zar trojkaši nisu obećali da neće radit' k'o SDA? Može l' se javašlukom jednih opravdat još veći javašluk drugih? Ako je tako, onda nije trebalo ni da dođete na vlast.
sda je otjerala 500k ljudi, sada i vi hocete da nas tjerate? aferim
Ne mogu da vjerujem da niko nije obratio pažnju na dio teksta gdje se kaže da je u prethodnim imenovanjima 19 kandidata prošlo proceduru preko VSTV-a. Znači, ipak su ih rangirali kompetentni ljudi, ovdje je to radila radna grupa Komisije za imenovanja u kojoj nisi sudjelovali isključivo kompetentni pravnici. A posebna je priča to što je tadašnja potpredsjenica koja je dolazila iz SDA i predložila prvorangiranog kandidata tj.kandidatkinju.
Ti si premijeru napravio krivično djelo jer si prvo dao u prenamjenu državnu imovinu, šumsko zemljište sa visokokvalitetnom šumom na tom zemljištu, bez komisije za koncesije, a drugo, donio si odluku o prenamjeni kada je ta šuma već bila opustošena.Dakle post festum! Posao za pravosuđe!
Vi ste izdajnici i pikazujete svakim svojim cinom da ste dosta gori od SDA.Nebitno je sta je SDA radila vi ste slagali da necete kao oni raditi.
A jesu li oni prije Trojke (SDA) davali državnu šumu sa tehničkim drvetom prve klase, visine i do 30 metara, da se prenamjeni u pustoš kako to sada Nikšić radi Nikšić? I to radi naknadno, kada je šuma već iskrčena, putevi pobijeni i asfaltirani, 15 km kroz jednu od najboljih šuma u državi napravili golet i pustoš? Lijepi naš pramenčić darežljivi!
Opet stara mantra. I drugi su to radili. To ne znači da i vi trebate isto raditi. Ako ćete nastaviti provoditi svoje lopovluk a stalno se pozivati kako su to i oni prije vas radili, šta ćete nam onda vi, koja je razlika između trojke i SDA? Svaku grešku i kriminal pravdati pričom i SDA je tako. Građanima treba vlast koja će konačno početi raditi po zakonu i u njihovom interesu.
Nametnut!!!!!!
Jesu ovi svjesni sta govore? Isto je SDA-DF radila ali su imali prijedlog od 3 sudije za koje se moglo glasati i sad je li to isto s ovim sto ONI rade, 1 prijednog ,1 sudija i samo za njega mozes glasati.