Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno sanse su mu nikakve...nafuranko..misli ako su tri stranke iza njega da mu moze parirati...tek cete da vidite snagu Novog Grada .nedamo Semu za drzavu..
"To je ta stranka - Narod i prah, koja upravlja vodovodnim sistemom u Kantonu Sarajevo, preduzećem KJKP Rad, Ministarstvom osnovnog obrazovanja, i brojnim drugim oblastima u kojima vlada potpuni haos i stanje koje u historiji nikada nije bilo gore."
"- Ko počne zlupotrebljavati, da zaposli svog, da posao svom, kunem se Bogom, odmah leti. Nećemo pitati ni minute šta je radio. To je ključna promjena u ovom društvu - govori je Konaković na stranačkim tribinama."
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mjenjati nekog ko je do sada uradio mnogo vise nego i jedan nacelnik u opcini je bitka da se dodje do zlatne koke i isprazni kasa naredne 4 god....puna podrska semiru akb
Evo kaže Šteta da je Novi Grad zapušten...hahaha
Sta je uradio u ovom mandatu? Ne zivi se od stare slave prije 10 godina
Dzaba vam novci moji sinovci ide cijepanje trojke još akobgda 2026 ide vam gašenje
Ko može da hoda neka prošeta glavnom saobraćajnicom kroz općine Novo Sarajevo i Novi Grad Sarajevo i sve ce mu se samo kazati, Semir je napravio toliku razliku, da sam ljubomoran jer stanujem u Novom Sarajevu.
Ali zato je sve sto je 100+ metara udaljeno od te saobracajnice u N.Gradu, kao da je predgradje Mexico City.
Ovo je zadnji mandat Rumenka , dosta je bilo i njegove prazne price . Podrska za Selimbegovica
Efa ce ga satrat
Pada on
Semira nedamo
hahaha
skupina u l h š b e a a
Samo SDA! Ups rumeni nije SDA ma nema veze
Ja sad faca po gradu ni kandidati sebe ne nogu prepoznati
Doživotno efendić
Necemo dubai kartel u novom gradu
Šanse nemaš.....Efendić načelnik insaallah
Vidi im bradica
Neka hvala imali ste vremena.
Sretno Mirza Dosta vise i rumenog
Ako središ brdska naselja kao Naselje Heroja Sokolje, Boljakov Potok, Briješće itd... napraviš tržne centre u blizini, stambene zgrade skidam ti kapu brat mojjj