Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li se oni icim bave osim biranjem kandidata i rasporedjivanjem fotelja? Muka mi je od ovih spodoba koji nista ne rade za ovaj jadni narod. Muka!
Realno niko drugi Bakira ne moze ni pobjediti ! SDA masinerija + ukadeni glasovi...pa bukvu ili magarca SDA da nominuje imao bi u startu oko 250 000 glasova.Nisam ljubitelj Denisa ali sta je alternativa Sebija i Bakir ?
Ne krivi njij , pogledaj narod. Narod je pokvaren od 10 ljudi 9 nesto krade , petlja , laze...oni su samo posljedica !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
pa to je jedan običan neradnik koji 20 godina je bio po stranci, parlamentima i ostalim funkcijama, nikada nije ništa radio a i to što je radi o skupo mu je plaćeno, pa potrošio čovjek 50 000 KM na VIP salone po aerodromina putujući po svijetu i njega birati treba, žalosno.
Jeb* vas vise SDA i njegovi sadasnji i bivsi clanovi.Govno je govno pa upakuj ga kako god .
Ja glupih komentatora i komentara. Pa niko iz trojke nije pomenuo nijedno ime. Klix kao pomene ime Denisa Zvizdića, ovi mutavi komentatori odmah misle da je on kandidat ispred trojke. Budale jedne, dajte sabura malo, vidite da vas Klix pali.
Kadrovi svake stranke u ovoj zemlji su karina živa,pa ako nemaš nikog boljeg od bivšeg SDA-ovca nemoj nikog ni kandidovat
Denis Zvizdic 100 % pogodak Trenutno nemamo pametnijeg i elokventnijeg politicara.
Stratesko pitanje je hoce li treci clan biti Komsic. Svejedno je ko ce biti B.
Nađite nekoga za koga niko nije čuo, pa ko bi glasao za takvog,i na kraju da taj isti stane na megdan Bakiru!! Pa nemojte biti smiješni majke vam.
Ejup Ganić!
Dajđu Rileta za predsjednika!!!
Sto ne bi Židov bio Predsjednik BiH?
mogao bi biti samo clan presjednistva, naravno ako pripada jednom od konstitutivnih naroda
Zvizdic je i neka familija Izetbegovicu menscini
Hahahahahaha hahaha cuj Denis Zvizdic hahaha on stranacki neutralan . Oniga koga predlozi SDA ce pobijediti ne budali konakovicu ni ti ni niksic ni forto a ako imate damu eto vi se kandidujte trojka-face tv a mozda hoce i nenad adjifejzovic haha
Ovi su sposobni da razvale smi sebe.
Mozda ce krivoustog tako i jedino mogao doc mjesta Sejde.
ma Bake je novi clan predsjednistva i jedini koji se istinski bori za tekovine BiH.Ovi su cirkusanti
Imam osjecaj da se mama se na balkanu sprema nesto bas "fino" izgleda. Cak se u zraku osjeti.