Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ima pricat sa njom. Ona samo nastavlja Bidenom posao. Ona se ne pita nista.
pa u pravu je...... :(
Faca: A jesu kiseli krastavci jbt..
Njihovi izbori su uvijek izbor manjeg zla.
Imao je debatu sa Bidenom kojeg je toliko skrhao da je ovaj jadan morao odustati od utrke. Onda je imao debatu sa Kamalom i to na ABC-u koji je režimski medij i gdje je bilo 3 protiv jednog. I šta sad bi opet trebao slušati kako lupetaju. Pa ne bi ni ja!
Mogli su na Pinku debatu organizivat, onda bi ih bilo 300 miliona, ahahaha
Vodio bi državu i svijet a ne smije stat pred ženu.
Pa i nemaju. Lik priča bajke.
ukakio se...zna da ne može sa njom na kraj,ko ni prošli puta
Nikada zenski rod nije bio niti ce biti predsjednik SAD. To nikada nece dozvoliti najveca loža svijeta. Te varke i sihrovi oko nekih prava i jednakosti nametnuti su kroz findove i druge pomoci trecem svijetu. To govore njihova skicirana pravila.
Tramp misli da je jak kao Semir Efendić pa odbija Harisonovu kao Semir onog Selimbegovića, polako Trampe hahahahahah