Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nešto laže, šteta što to nisu naše službe bolje istražile a imače priliku. Jednostavno ova njegova priča nema smisla, vjerovatno pokušao da se prebaci sa migrantima preko granice pa sve propalo a ovi tražili dug hahah pa sad se vadi iz blata ali preko njega mogu saznati sve s kim je radio
Prica nema smisla.
Pa ne može covjek reci da je i sam pokusao ilegalno da pređe granicu, a istina jeste da je otet od strane grupe afganistanaca koji su trazili otkup i na kraju i dobili te pobjegli u Hrvatsku. Slagao je da je iz Sarajeva otet, istina je da je u pogranicnom dijelu otet.
kada te droge spuste kazes nikad vise
Taksiste Sarajevotaxija treba više kontrolisati, sramota koliko njih vozi migrante!
Fina reklama za grad Sarajevo.Ali dobro,najbitnije je da se sigurnosna situacija na najvisem nivou,kao sto tvrde Trojkini kadrovi.
Auh covjek je zezno i Spilberga
sarajevo je prepuno migranata posebno iz avganistana
Druže ti si mutan ko Vrbas poslije kiše.
Zahvali se sda stranci. Oni podrzavaju dolazak migranata
Je li los prevod ili lik prica malo u jednini, malo u mnozini?
Svuda se spusta prag tolerancije, jedino se kod nas dize. Mahnu covjeka nasred ulice i odvuku u planine. Sa ovim ministarstvom zazelit cemo se mi starih dobrih svakodnevnih tuca.