Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam siguran da je ovo dobra ideja? Možda griješim,ne znam detalje.
Vidi, sad i novi turisticki racun , tamo ce biti kod premijera das lovu , eto radnog mjesta ,sace on jadne hoteljere i hostele udri plati taksu ,inspekcije ce gusiti ljude a on za radna mjesta na celu sa najboljim drugom Muzurom i bivšem vjencanjm kumom onim serpe lonci i poklopci uzimati lovu , do juce se busa budzet novi racun ,nigdje budzeta eeee moj narode!
bitno je uzeti pare, a kasnije cemo razmisljat o turizmu. A mozda i necemo razmisljat jer ce pare pojesti mrak. I, eto... nema problema.
Jasno ko dan Mario ,bitno je uzeti lovu, idu izbori , dovesti svog najboljeg jarana lakse je uz njega !
Pa naravno i treba,kako nama komsije naplate svaki dan boravka u njihovoj lipik.
sta to znaci prakticno, SDA se ne svidi kad izgubi na izborima neku opcinu od nezavisnog kandidata i onda donesu poseban zakon i osnuju novu paralelnu opcinu i kazu od sada ipak nama placate takse
pa sta sad imamo dvije turisticke zajednice
koliko uzme vlada?
Pa nece puno , za početak par radnih mjesta za glas na vladi! poslije ide klanje ovih hotela i malih firmica!