Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi turisticki radnici, ako jos niste znali u Srebrenici se desio genocid. Hvala i Doviddjenja, Vasa Federalna Vlada
Sarajevo je glavni grad drzave i kao takav prezivljava bez problema. Cilj je ekonomski slomiti entitet 2 i par opcina gdje hdz vlada. Separatistima kad ukines prihode postaju poslusne pudlice. Poruka Bosancima, nemojte se kladiti i bojkotujte proizvode iz srbije, Hrvatske i entiteta 2.
Ovi u Sarajevu misle da su oni turistički grad. Sofia i Bratislava subpo brojevima stranih gostiju izmislili turizam za ove
Oživljavanje čega?????
Bisera Turkovic i Sifet Podzic su glasali protiv ulaska vakcinisanih turista u BiH ali zato rado prihvacaju donirane vakcine. Unistavate turizam u Sarajevu bagro.