Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto imam osjećaj da će s vaučerima aranžman od 250 KM odjednom koštati 350 KM.
I odredjeni SDA hoteli ce uzeti jos vise u svoje preduboke dzepove cisto pranje para na koje smo vec navikli 30 godina
U oktobru bit će u novembru 😂
Stvarno ne znam zasto se mi vise uopste cudimo, namjesteno je od samog pocetka. Nije ispravno i znalo se unaprijed kome ce biti dodijeljeni,. Ali zato kad su protesti gradjani BiH su u udobnosti svog doma, dok "magarci" protestuju. Samo nek ne puca.
Mislim da ce taj vaucer mene vise kostati nego sto ce mi dobra donijeti.... Ipak ja odo ljetovanje provesti u Splitu... 🤔🤔🤔
Juce dosao iz Neuma i u razgovoru dole sa vlasnicima,radnicima,osobama u turizmu....NIKO NEMA POJMA o ovome.Niti su ljudi dobili obavjestenja iz Vlade,niti upute,ni bilo sta.
Zbijte si te vaucere znate vec dusevna sirotinjo lopovska fujjjjjjjjjjjj
Ne treba žuriti. Sezona na Madivima je decembar/januar. Tad ima najmanje kiše. Sad je svakako grozno tamo. Mudra i pametna odluka da se još malo sačeka.
Ako ne bude u augustu, sigurno će promijeniti prvobitnu odluku pa će se koristiti kao kompenzacija za skijanje na Bjelansnici ili na Jahorini. Do tada nema 200 km, morate raditi neki honorarni posao, pa ćete bi nagrađeni sa još 200 vas Premijer.
Ma ostavite za novembar. Ili jos bolje februar kad se sjedi kuci
Ovo je vec podijeljeno medju njima....Rodbina,sekretarice i kancelarijski misevi ce to dobit
Rekoh ja, bice za skijanja ili nekakav spa. Za mora tesko.
Najbolje pred izbore.
malo šta vlada pomaže kao ugostiteljstvo
Ja sam kada su objavili rekao kasno.Treba poceti pripreme I aprilu a u junu pocetak primjene. Kao I sve u ovoj SDA administraciji neprofesionalno,proracunato I zaostalo.
Samo sto vecina radije odmor koristi u julu nego u oktobru....Al eto izbori su pa da se glasaci sjete.
Ma nije, taman, dok pripreme varalice teren za pranje para i malverzacije. A daj Bože da bude i do Januara 2023. Pih
Prekasno !!