Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka Turkovićke je jevrejka a budući se pripadnost judaizmu matrilinearna (po majci) onda je i ona jevrejka.
Sreća pa biba nije dala podršku nekoj terorističkoj organizaciji poput Hamasa.
Kad osvane s izraelskim pasošem u Tel Avivu. Svuda ima nekretnine, od australije do amerike, nakralo se za vrijeme rata, prassica ljigava,.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo se ti ne oglašavaj, nosačice vreća za mog bakira. Đe je onaj Hurtić expert, kolega ? On je teglio vreće ...
Islamizirani Srbi iz SDA direktno dali potporu Izaelu na drzavnom nisu, pa sad nevjesto se vade.
Nisam ni za jedne ni druge jer su pobjesnili ko psi.A Bisu ćemo u ćuzu ne samo zbog hurama.Gdje su hurme koje si pokrala,baš mi se jedu,daj vrati makar nešto.
Eto kako radi MVP na celu sa ovom gospodzom.St niste pravilno obavjestili,komw sad ove reakcije?
MOLIM LIJEPO
bice nesto od nje, ovo je klasicna politicka, eto vas tamo
Stvarno, kada citam ove komentare jasno mi je koji sljam zivi ovdje. Pa na kraju ona je nekome sestra, majka, zivotni saputnik i ne mogu da vjerujem da ove komentare ostavljate. Stvarno država puna kretena, cast izuzecima.
Sta rece debela...kojom karticom placas namirnice za kucu ??? Ti kad odes u kupovinu odma buđet oslabi !!! Đaba plata pare vozaci cuvari koje Tito nije imao ko Bisera uzme gospođa karticu iz kabineta i placa sebi hranu narodskim parama...serete se na narod bagro jedna.
Vidi nase nuklarke
Jes eto njih sve žulja sta ti mislis i BiH s tobom. Idi pojedi sve rakete
Reci him debela i haj u biMgo sa osiguranjem
Jbt me ako Džaferović i Turković (a i ovi što podržavaju Palestinu) znaju što se tamo događa. Siguran sam da oni misle kao je još uvijek živ Yasser Arafat, a na vlasti PLO koji se istinski zalagao za mirno rješenje s Izraelcima.
Koliko pompe o tome sta BiH podrzava,kao da je BiH svjetska sila i najvaznija drzava za rijesavanje problema na Bliskom istoku.Da nije zalosno, bilo bi smijesno.
cuti dok te rakam!
Evo napokon neko mudriji kod Bošnjaka. Nevini zvuče puno bolje za buduću pomoć SADa. A ne kao kod Džaferovića i Bakira zvuči kao da su protiv Izraela i da podržavaju Hamas. I Erdoan navodi druge daa tako kaže sa sam izbjegava.
Tako je, bih ne podrzava teroriste, samo ovaj radikalni dio uz sda.
Makar neki normalan komentar od nje