Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
k.rm.e
Sah mat
Vrati kobili glavu!
jesi li to ti Hana ??
Debela krmaca,zaštitno lice mudzahedina
Just the most beautiful bosnian muslim woman
Kako će lopovi u EU? Ljudi njima je ovo fantastično mjesto, da kradu i da nas *ebu u zdrav mozak. Ne mogu se oni naviknut' na pravnu državu. *ebem vam majku lopovsku.
Dobro vi znate da je ulaskom u EU za većinu koji su sada u vlasti,i kraj svake političke karijere.Zato se i nikome ne žuri čak štaviše mnogi to i spriječavaju.
Cuo sam da ovi babu unose i iznose iz auta toliko je ogroma samo jede,a nista ne radi.Žale se ovi sto cuvaju politicare da je ona katastrofa
🐖🐖🐖🐖