Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo neki stolački ljiljan?😉
Vratice se begova zemlja begovima, uskoro.A kamenjarski srbi ce otici u Zagreb i Minhen.U Stocu se na svakog kamenjarskog srbina, rode dva begova potomka.
sta mu dodje Bisera?
Hrvati u Konjicu 1991. 26%, 2013. 6%. Hrvati u Bugojnu 1991. 34%, 2013. 18%. Hrvati u Zenici 1991. 15%, 2013. 7%. Hrvati u Jablanici 1991. 18%, 2013. 7%. .................................................................................................................................................................................................. Po pisanju Klixa, čini se da su se svi oni dobrovoljno preselili u Stolac da bi naštetili dobrim bošnjacima.
Ja i? Pa to je Tuđman htio, etnički ciste teritorije. Da vas npr iz Zenice, Travnika, Vareša... preseli u Kiseljak,Busovacu, Stolac... Još vam dali dvojno državljanstvo i svi već dugo možete ići direktno na zapad raditi. Što nisu tako dobri bili pa i nama bošnjacima dali pasoša
svaka cast
Hahaha da nezavisni...bit će do izbora, a nakon izbora će bit SDA ljiljan...deja vu?
Proračun Općine Maglaj za 2020. godinu iznosi 8.923.109,00 KM. Proračun općine Stolac za 2020. godinu iznosi 8 589 380,00 KM
Podrska Zoranu i sve najbolje Stocu!
Probosanske snage u sred Hercegovine... Ima li išta prohercegovačkih snaga?
Stolac grad slucaj, sam po sebi ostavljen je na milost i nemilost Stocanima, jer projicirani SArajevski SDA fildzan kalifat se zavrasava sa opstinom Jablanica. Tako je to jos od 1993.-e a sve po nagodbi vrhuske SDA sa "partnerom u vlasti". U Stocu se u zadnje vrijeme desava mirnodopski "mostarski scenario lokalnih bundzija" na slican nacin kao sto su Mostarci pomrsili racune EzDAovskim mesetarima i odbranili Mostar za opcu dobrobit cjelovite BiH.
Maglaj i općina Stolac imaju isti proračun a Maglaj je duplo veći čak ,čini mi se.
Zasto se ne govori o cinjenici da bosnjaci u BiH cine 65% stanovnistva, a obnasaju svega 40% vlasti ? Diskriminaciji se mora stati u kraj
Vratice se begova zemlja begovima, uskoro.A kamenjarski srbi ce otici u Zagreb i Minhen.U Stocu se na svakog kamenjarskog srbina, rode dva begova potomka.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Boookirovv Zokiiiii.....
Da je Bugojno barem upola prošlo kao Stolac,bili bi ljudi sretni,a da dobije barem deset posto medijskog prostora,dok je bilo Hrvata u Bugojno bilo je metropola,a sad je kasaba.
Bila je i Čapljina mali Pariz za vrijeme Juge pa gledaj ko je sad tamo!
Bio je Kiseljak nekada pun pučanstva, sad je grad aveti i staraca... hdz je iselio srednju BIH, kao Posavinu...Sav novac odlazi u Grude, Siroki, Posusje... Hdz sa Bosnom ne zeli da ima posla, nema veze sto tu zive i Bosanski Franjevci i Katolici, ne vjeruju im, isto kao Ivu i Zeljki Komsicu
Nego sta je? Velegrad?
Kao ti ces nesto promijeniti 😂