Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija je sa svojim sinom najveći grobar bosnjackog naroda debela!
Fino si ti sve svoje uhljebila, stanova i kuca ne zna im se broj -,dobro si naplatila svoju lojalnost.
Ovi mladomuslimanski retardi to je gore od štakora ... nije njih SANU tek tako doveo.
Mahala je čudo
Hocu hurme,gdje su hurme?
Stidite li se bagro?
De ne seri bona došao baciti u jabuku jer ga je onaj tvoj šef zvao u svatove koji gubavac
Ovako bosnjo docekuje one Koji su mu Ubili Kralja ,kraljicu protjerali a njihovu djecu odveli u Robstvo,one koji su Ubili Kapetana Gradascevica kad se borio za Nezavisnost a dali Srbiji nezavisnost , one kojima je BIH samo bitna za Unistavanje u uzimanje njenih Prirodni Resursa ,One koji su Napali na BIH na nagovor Srbijanskih i Crno Gorskih Careva i Vladara
J... te ON a ti njega Gusko
Debela haj mlatni jedno janje, nisi svoja kad si gladna
Zasto ti moras sve komentarisati... i zasto vi morate svaki nebitan prdez da objavite...
Ovdje njeguju vrijednosti a u Srbiji ulažu novac, otvaraju fabrike…
Historijske vrijednosti? Dolazi predsednik Turske da mu se klanjaju potomci konvertita koji su prodali svoj srpski narod i klanjali se turskim sultanima! Fuj!
ahahahaha srpskog mitomana, pa krme te ubolo znaš li da su srbi kao otomanski saveznici zajedno ratovali protiv bizantije, da je srpska neka kneginja bila zena sultana a prije svega znaš li šta su bogumili gnjido ispranog mozga
Zbog casti i pocasti su imali drzavnici i narod prema Aliji rahmetli, svi vi u SDA živite ko bubreg u loju vec trecu deceniju i prosipate iz prazne u šuplju glumeci nama lidere. Oa ženo tebe niko ne smije uslikati ispod pasa da se ne vidi da cak ni smršati ne možeš a vodiš ministarstvo!
Jel Turska u Parlamentu priznala genocid nad Bosnjacima?? Ako nije, prodaja revizije Vučicu je onda dokaz tome!!smradoc
Tako je Bisera. Bravo za komentar i hvala braci Turcima.