Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruzja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
bolje ih je oblaciti nego hraniti
Zika Turkovic i Pablo Escobar mirise na koku
Čemu nastavak kad je sve super. SDA bi rušila dejtonski mirovni sporazum ali samo ako je EUFOR prisutan
A da za primjenu jednom pitate te visoke Amerikance da neku firmu otvore , u njih jedna podružnica neke firme zaposli pola Bosne, a da to pitate osim oružja vojske
Uhapsiti debelu i provjeriti imovinsko stanje! Tajkunsko-Hlopovska bitanga, kao i njen sincic...fuj beeem ti protektorat u kojem zivim..fuj!
@Laibach1 nemoguce je da slusas laibach i da si zeleni gringo.Ako nemas problem sam sa sobom, onda ces ga zasigurno imati u buducnosti.To ti je kao da udahnes u jednom svijetu, a izdahnes na drugom...Ne ide, nije prirodno...trebao bi ti biti emancipovan do sada...ali izgleda da si napola xd.LP alternatiVCino ;)
@Laibach1 stipumo se sad mojih zakljucaka...pogledaj se u ogledalo, pojacaj na max i razmisli....da li su ljudi koje podrzavas na istoj talasnoj duzini kao TI!?! Da li imas kuveta da razmjenjujes misljenja sa istim??Kako se osjecas, dok razgovaras sa njima??Znas ti onu "Reci mi sta slusas, pa cu ti reci ko si" xd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)