Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj na Biseri šala u vrijednosti tri prosjecne plate
@HamanAgent007 za uzinu jedno omanje janje
Ja sam za to da se povecaju plate UNIFORMISANIM UHLJEBIMA u odnosu od 100%.Bice revnosniji prema narodu, a to nam treba! Ne kao prosli put da 'spuste palice' uvidjevsi sa su donji, sa pricom i mi RADIMO ZA PLATU, ZENE DJECA KMEEE! Kada krene ludilo, dati im ultimatum.SPUSTITE PALICE U ROKU 3 Dana ili ostanite dio PROBLEMA svih nas.Sretno svima! Bosansko/Balkansko proljece 2014..Bosansko/Balkansko Ljeto 2021.
U Turkovićke gowno ko u slona
Ja sam joj i cmar vidio-rupa kao bunar...
A u stavio sam joj khurac u debeli shuupak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ja vam fino kažem da će Beograd opet biti glavni grad, i nevjerujete mi. A tek kada čitam tekstove podrške sda botova u to sam 100% siguran
Nema razgovora sa četnicima!!! Bakire šta više čekas? Hitno podnesi ostavku na sve funkcije i idi igraj šaha sa penzionerima!
Korona nas veže...
Naš narod misli da će živjeti 1000 godina i da će nam neko drugi urediti zemlju. Ovi političari trebaju zamjenu sa novim i moralnim mladim ljudima. Uništili su nas dovoljno
Istucite prvo ovog @yebe. mene drzava. OSTAO vam je jedan ziv! :(((( kriticne mase u ex borcima vise nema...lagano ste preuzeli UDRUZENJA...ispolitizovali SVE! Ugusili ste pobunu!Pozvali narod na PLENUME?!?!?!?! STA JE RAJA PLENUM NEGO NJIHOV TEREN!!! Tik Taka TikA Taka! Tika Taka!!
av av
Debelguza, prebogata lopovska ulizica najveleizdajnićke familije Od Kulina Bana do danas.
Sa platom 8.000 KM vezala bi SA i BG i Banjaluku i Goražde i Pale, ma sve prolazi
Od tog šala si mogla nabaviti barem 1000 vakcina
Biserko hoćete li za večeru ministra selakovića ili ćete ga za užinu pojesti,a posle toga 1 janje,2 buta od krave,teletine,uz to donesite nam i 2 gajbe kisele da sve to zalijemo,a kasnije večera. ovo vam je meni u restoranu Biserke.
Nisam znao da Louis Vitton pravi šatore.
Čuo sam o tebi sve što poželis to je tvoje uspjela si u životu ne može ti biti bolje Kažeš on je život tvoj kupuje ti redom snove ali srce puno tuge samo moje ime zove Na tebi biseri i skupa svila izgledaš ko najljepša vila zavidi ti cijeli grad
Politika SDA je kao i SNSD pozivaju se samo na historiju i rat a nista konkretno ne obecavate. Jedni druge drzite na vlasti Jos godinu ipo i idete u historijz uhljebi
DunjaluckiBayraktar2 Tebi su svi koji ne misle kao ti UZP. Tvoja SDA udruženo zločinački pljačka svoj narod, više od svih. Respiratore vam nećemo oprostiti.
67 godina imas uhljebko idi u penziju ! Stekla si sve u zivotu pusti omladinu da rade.