Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona jednu alpsku zemlju poziva na skijanje kod nas. O Allahu dragi...
Prema nalazima Komisije UN-a koju je vodio časni poljski intelektualac Tadeuš Mazovjecki, ratne zločine u BiH “zaraćene strane” su učinile u ovome omjeru: Sr. strana – 85 %, Hr. strana – 13 %, Bos. strana – 2 %.
Od Slovenije je i krenulo sve, vraca se tamo odakle je i pocelo
Kuc*o, pa BiH je bila bolje spremna za kandidatski status prije 20 god.To sto si ti spremna - primi ga i ne obmanjuj narod.
Dragi Slovenci dođite kod nas mi imamo šume rijeke i planine VAŠA BISERA
Joj ludace neki dan jasno rekli nema sanse da ikog prime a ona ko iz sna
Najbolje bi bilo da samo cuti.
eu i zapad ima druge planove za balkan,vidjet cete uskoro o cemu se radi...
pa sama fbih ima 4x krivicnih za politicare ko cijela eu. nikad mi u eu necemo,ali nikad
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
ti si spremna za zatvor čim izgubite izbore 🤮🤮🤮
pa sta si jucer radila, zasto nisi otisla na samit u Beograd da se cuje pravi glas BiH nego ste pustili Dodika da tamo pravi ono sto nama ne odgovara.. debili 2022 spremajte kofere iz tih stanova sto vam drzava placa
Stvarno ljudi niste realni, ne moze se na samit ulaziti kako ko hoce.Ne moze jedna ministrica biti starija od clana presjednistva. Koliki god ruaitelj drzave da je pravno gledano on je veca pozicija.
Pa ona je mvp, sto nije sjela sa Dzafketom i Komsicem i rekla im da nam je to od bitnog znacaja? nego su debili mrsko im otic samo sjede po kafama locu i nista ne rade. odbili samit eto nako jer im je cejf
male su ove slovenske stolice za nasu misicu, ko da su za djecu
Bogami što bi rekao Halid Bešlić, poljem se širi miris baruta.
🤣🤣🤣...šuti ne prizivaj 🤣🤣🤣