Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izborila si se ti za svoju familiju koju si utrpala po ambasadama ali kandidatski status smo dobili samo zbog Rusije jer smo očajna zemlja po svim parametrima smo katastrofa
Svi znaju da smo dobili iskljucivo zbog globalne situacije ali eto ona se izborila 🤣🤣🤣🤣🤣
ona neke rokove daje. dala bi 6 mjeseci novoj vlasti. a vi niste mogli za 4 godine formirati vlast, a ne dobiti status. lažuntaro bezobrazna.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Laž je u SDA srednje ime
Odjebte vise smradovi kriminalni
🤣🤣🤣🤣
Realno, izborila se Ukrajina.
Krmaca prasica se izborila da sinove ,snahe zaposli po ambasadama , FUJ PROKLETO GOVNO
Ona izborila 😡
Draga nasa Hurmica...ona se za nesto izborila? 😂😂😂😂 Ovu pogan u vidu SDA treba zakonom zabraniti i ugasiti.Kakav se sljam tamo okupio.Strasno.
Imas li ogledalo matora Drobaro iz UZP sda.
Zapamtite, nazalost neće BiH ni za 10 godina početi pregovore.
Nistaviniste izborili, nistenijedan zahtjev ispunili, ovo nam je sadaka, a ni nju ne bi dobili da nije Putin udario na Ukrajinu
ova pila caj od bunike
Ma što ste izborili o čemu ona priča, pa EU vam se smilovala, a ne da ste nešto izborili. Koga ona laže.
DODIK I ČOVIĆ NE MOGU DOĆI SEBI KAKAV SU, NIČIM IZAZVANI, POKLON DOBILI IZ FBIH. SINOĆ MUNAFIK DINO NA FEJKU OBJASNI FINO KAKO ĆE 8-KA DATI ZELENO SVJETLO DODIKU ZA SVE PROJEKTE, KOJE JE INAČE BLOKIRALA SDA - A SVE POD IZGOVOROM ETO I RS JE DIO BIH, I AKO RS BUDE STICALA VIŠE PARA VIŠE ĆE IĆI U BUDŽET. DODIKOVO OTCJEPLJENJE UPRAVO I ZAVISI OD PARA. RS JE TRENUTNO U BULI I UPRAVO ĆE JOJ OVI VELIKI PROJEKTI DATI ZRAK DA OJAČA I DA SE OSNAŽENA LAKŠE ODCIJEPI.
To su neciji mokri snovi, ali pristupa se u EU. Drzave clanice EU se ne mogu niti siriti niti cijepati.
A koja UHLJBUŠA !!! Pa nije VOLONTERKA, za to prima PLAĆU !!!
Šta si ti izborila smeće debelo?
Ti sigzrno nisi