Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte novinari Fortu i Niksica sta misle o rahmetli predsjedniku? Oni misle isto ko i Schmidt.
Sta misliti o covjeku koji je poklonio 77% teritorije nepriajteljima, bio okruzen KOS-ovim agentima i preko svoje obavjestajne agencije poubijao vecinu najboljih zapovjednika armije BiH.
Pitajte bilo kojeg danas trezvenog bošnjaka, isto će vam reći
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako ovako svi postanu pametni tek kada odu u opoziciju . Tek onda znaju sta treba raditi
Ma ništa to nema efekta nego svi pred OHR i onako u masi na bosanski način ispratiti Šita iz BiH.
Gdje su hurme Bisera?
A čija prava ti štitiš?
Javlja se i hurma-hanuma!
Kakve institucije sve njih je schmidt i postavio
Ma hvala BH armiji, SDA i Aliji
Za duboku državu!
Opa ova Nilska dama se odavno nije javila.
na dzenazi rahmetli predsjedniku je bilo 150.000 pred ohrom bi trebalo biti barem 15.000 organozovano da odbori stranke napravve alciju i pokazu kolika im je snaga.. svako pisanje i piskaranje po mrezama nema nikavog efekta
Slabo je ko iskoristio poziciju ko ti punomasna, pozaposljavala svu uzu i siru familiju. Pa se onda pitate (SDA) sto gubite izbore od onih koji su cak i gori od vas...
Zato sto trojka misli isto kao i Schmit
Imaju puno pravo i više nego dosta činjenica da tako misle.
Divi Bisere, dugoročni uhljeb!
Interesantno da je alija valjao svima od Beograda, Zagreba do Medjunarodne Zajednice sve prodavajući Bošnjake! Sada imamo jedan veliki paradoks svi ga pljuju pogotovu u Beogradu i Zagrebu a one koje je zavio u crno i sveo ih na vjersku skupinu, prodao im krv, prodao politički uticaj u Državi u kojoj su rodjeni i opljačkao ih do gole kože i usput protjerao veliki broj Bošnjaka oni mu sada aplaudiraju!
Taj covjek je bio katastrofa po Bosnu. Bg i Zg covjek.
Ima li gdje dokument, potvrda sa pecatom za sve sto si naveo? Kako to da oni koji su bili borci od pocetka do kraja rata nemaju takvo misljenje. Na kraju krajeva kako je covjek mogao prodati ikoga, kada nije bilo oruzja za odbranu?
Biska je upravu
Zna Schmidt šta govori. Treba njega pitati za objašnjenje, on za to prima platu.
Jesi hurme i šuti...
Pa godinama zbog sutnje bosnjackih politicara prolazi teza da su svi bili isti u ratu, a zna se gdje su se sacuvale, a gdje rusile vjerske bogomolje i gdje je sistemski, cak sa odlukama i rjesenjima krizinih stabova protjerivano stanovnistvo i sa rjesenjima oduzimana bosnjacka imovina i dodjeljivana drugim osobama.