Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turkovic: Izvinite gdje je salter za cipsovu
Biden mislio da mu je zena
Kao da Biden zna ko je Bisera. On je pre 5 godina mješao Trumpa i Busha.
Stvarno je za ne po vjeri vas ti da se čitav dan seka od čovjeka do čovjeka predsjednika premijera i slika. Da li je moguće da se tek tako može prići bilo kome posebno na takom mjestu ,sahrana važne ličnosti u istoriji. Znači njoj uopšte nije bitna kraljica Elizabeta već je otišla da žuga na dva naroda i kukumače po običaju sramota.
Hvatanje poena za izbore i koristoljublje iskače iz paštete. Za ovu izjavu je pitao je li rat kod vas završio u Vijetnamu još traje ,kako je kod vas🙄🤦 Narod bilo koje vjere i nacije je ovdje nevjerojatno glup , oni nas koriste, ponižavaju nađu sve i svašta da uzimaju pare ,povećavaju cijene svega i svačega i što treba i što ne treba a plate užas dok oni sebi dižu, a narod šuti ništa ne poduzima. Oni pametniji odlaze zahvaljujući upravo ovakvima i sličnim njima.
Jedini političar u nas, što može pričati direktno na engleskom sa bidenom, respekt za bucu :)
zaskočila ga kad je išo pišat
Auuuu...!..Jel , zna ba-ja za ovoo?
Ovo je kao kad te prosjak na ulici pita za marku.. ne okrenes se skroz i samo kazes neam para i nastavis hodati dok Turkovic i dalje iza tebe nesto bunca..
Zakačio ju ona mu nešto počela pričati i on joj rekao iš babo
De javite Damiru Arnautu kako je Bisera na sahrani kraljice... otišla je, nismo ostali
ne moras je gotiviti ali zena zna posao
Hajde sto sto su nam dusmani, Dodik i "njegovi Srbi', Milanovic i njegove ustase, al Bosnje koji pljuju na svoje nikad necu skontat,,,,,,,,
Koja neporistojnost, na sahrani preminule kraljice obrlatiti predsjednika USA u vezi svojih problema! Cuj da mu zahvali, ovo je jos gore!!! Sramota je to velika gdjo Bisera!!! Ponajgore od svega je sto je prvo kazala autoru slike: Uslikaj me s Biddenom, cc
Da nije rata nikad ona ovoliki stek ne bi imala. zahvaljujuci USA takodje.
Kako je samo gleda, kao neku sto prosi.
Skoci na covjeka na sahrani
HAHA AHAHAHAH AAHHAAHA AHAHAH
Kako je gleda čudno, koda mu nešto traži a on konta ko je ovo, koja Bosna i još neka Hercegovina
Satraše se UZP botovi da troluju Biseru ali Bisera iz dana u dan pokazuje da Bosna i Hercegovina boljeg diplomate nema. Jedva čekam izbore da se našoj dragoj Biseri odužim sa nekoliko glasova mene i članova moje porodice.