Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi mogu al mi ne mozemo nigdje
Suti i bolje je...od kad se otvorila granica sa Srbijom,iz Sandjaka nas korona napade
Ovaka bi u normalnim drzavama radila u vrticu ko kuharica ili bi radila za rostiljem u nekom Fast Food-u pekla hamburgere sa masnom keceljom i špartlom u ruci, ali ovo je Bosna zemlja mogucnosti za podobne
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovaj Bakir postavlja ove istrošene i isfrustrirane političare da bi među njima nesposobnima on ispao faca,ali džaba ti je Bakire.Oko tebe sve su ponavljači đaci...
@Cvrle2802 Tako mu i žena konta, što gluplji to bolji
@Cvrle2802 Ali to tako treba, on ce biti najbolji, seljoberi ce reci "vidi naseg Bakira,sto je pametan" i svi ce glasati za njega. Pasa moj ,nije ti ovo zemlja vise za nas, ovdje ce ostati Bakir kao najpametniji, a to sto su on i zena suplji ko djevdjir, to njemu nije bitno, samo nek se vlada, pa makar i nad majmunima vladao ....fuj SDA ...fuj,fuj,fuj TO
Mogu ja iz Hrvatske ici na more u BIH? Ako ne mogu ,trebam li bojkotirati Bosanske proizvode? 🤣🤣🤣🤣🤣
Ne bih bilo loše napraviti islamsku državu od BiH. Odatle bi se smirile strasti. Možda bi srbi i hrvati prihvatili islam i prestali jesti svinjetinu.
Zasto Turska? Jel to zato sto je vasa majka?
Ne zaboravite Pakistance.
Umiru Bošnjaci od silne ljubavi prema Turcima i Turskoj. Bilo bi super da je ljubav obostrana ali nije, na njihovu žalost. A što se tiče turskih državljana oni svakako ulaze u BiH ilegalno, pomiješani sa ostalim migrantim a iz Pakistana, Irana, Alžira, Maroka itd.
Turković: U BiH mogu ući svi koji imaju Šengen vizu, granice treba otvoriti i za državljane Turske ---- Cagi to sto mi ne mozemo nigdje i sto nase nalaze nigdje niko na Zapadu ne priznaje jer nema certificiranih laboratorija ciji je rad priznat u naucnim krugovima tebe zaboli tvoja debela prdara. Bitno je da se otvore granice za Sandze, Sipce, Turke i Arape.
Vidi ti ovo. Svakodnevno se cmizdri po medijima kako nas drugi ne puštaju, a u Bosnu ne može niko. Epa, dobro nam i rade
kasno marko na kosovo stiže do sada je u BIH ušlo iz EU bez COVID testa hiljade ljudi i to bez ikakve kontrole i pregleda na granici, malo si Ministrice zakasnila kao i mnoge stvari u ovoj državi.
Debela lopovkinja..🐽
Lutka.
Nece Tegeltija dati saglasnost i ebg....
Fuj ja jest gadna i ogavna i uz to ojadila i drzavu i gradjane
Sjeća li se iko da li je ova dobacila u zvaničnu posjetu ikome u svijetu osim nekom lokalnom ambasadoru u Sarajevu? A vanjske politike u PM. Dodik je bar vidio Putina, a Šefik i ljiljan prate Biseru ili ona prati njih pa tako u krug po čaršiji.
Nemoj zahebavati? Nakon svih migranata napokon dozvoljeno i šengen vizama da dođu kod nas? Yeeeesss
Kad he EU dala Hrvatskoj 350 milijuna eura za gradnju Pelješkog mosta, onda sam znao da BiH nikad neće ući u EU.