Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini ministar u ovom sazivu koji radi. Voljeli je ili ne, obišla je svijet uzduž i poprijeko i uvijek propagirala za BiH! Hvala Vam ministrice Bisera.
Kraljica BiH diplomatije, sviđalo se to nekom ili ne 🇧🇦🇧🇦
gdje je bila bolan?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bisera je kraljica prava.
Jest samo joj treba 30 metara store za balsku haljinu
Te velike postivaoce mira je upoznala s prijatnjama miru u BiH, oni vas mogu samo savjetovati kako napraviti genocid nad Armenima ili vam mogu posuditi koji dron.
Šteta što ovo ne pali. Azeri su srpski strateški partneri.
Pitaj imal polovnih dronova Bayraktar da mu ne trebaju.
Svaka cast, jedina radi u vijecu ministara gdje je Podzic, Cikotic?!?
U pitanju je stranačka a ne državna ministrica. Provodi pogrešne poteze i obilazi pogrešne destinacije.Radi više štete državi nego koristi. Nažalost, takve su okolnosti.
Važno je da ste vi obavjestili bitnu državu za koju 90% svijeta i nezna. Sad smo spašeni.
Dvije najkorumpiranije se našle...Sarajevo i Baku
Ona je prijetnja švedskom stolu.
Strašno u svemu je to što je ova zemlja izložena napadima i da se dvadeset i neku godinu poslije rata na ovim prostorima,mora na sastancima sa stranim zvaničnicima potencirati pitanje suverniteta i integriteta. Umjesto o ekonomiji,kulturi,spportu......
Dotična radi za sebe i svoju porodicu. Sluzbena putovanja su ugodna, lijepa i korisna. Drzava sve plaća a nakon sluzbene posjete (10 min.max) obilaze lokalne znamenitosti ili idu u kupovinu. Nema ogranicenja u trosenju. Zalosno kako lose procjenjujete.
Zato je velika borba kadrova koji zele da putuju. Sve ce prodati za tu funkciju..zato nemamo casnih ljudi i lidera.
Te velike postivaoce mira ste upoznali s prijatnjama miru u BiH, oni vas mogu samo savjetovati kako napraviti genocid nad Armenima ili vam mogu posuditi koji dron.
Pametna ministrica otisla na savjetovanje kako i sta u slucaju napada na BiH ovi su uspjeli osloboditi svoje teritorije jako mudar narod
E to je već ozbiljan diplomatsko-taktićki potez. Potrebno nam je azarbejdžansko iskustvo u suzbijanju genocidnih tvorevina, oni su apsolutni šampijoni utome. A sultan da nam dadne dronove i kuršume jer PAP-ovke već imamo kao i ozbiljan vojni kadar koji more džojstikom da napraši genocidaše iz Republike Šumske nazad preko Drine oklen su i došli.
Da se naslutiti da bi i pomoć Turske išla preko Azerbejdžana u slučaju rata.
Zena radi svoj posao sta god mislili o njoj svijet cuje za nas i nase probleme i treba nam sto vise prijatelja
dobro bi bilo vidjeti mapu njenog kretanja, katar, azerbejdzan, kazahstan, pakistan...u washingtonu je bila jednom i to na nekoj ceremoniji naših iseljenika...to je školski primjer propale diplomatije kako ne treba, dobro je onaj neki rekao - krajnje amaterski.
Nije tačno. Šta je bilo ono kad se sastala sa 15ak senatora i kongresmena, gdje? u Washingtonu.