Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska i Bosna i Hercegovina su dvije prijateljske drzave i neka se sastaju tako i treba. Svaki prijatelj BiH je dobrodosao.
Kretenu sredi nam sa Turskom kupovinu 10ak Bayraktar TB2 dronova da jednom za svagda riješimo pitanje Bošnjačke nacionalne države, gdje će niko drugi do Bošnjaci biti glavni, i gdje nećemo imati remetilačkih faktora!
Putin vraća SSSR a Erdogan Osmansko carstvo. To je dogovor Erdogana i Putina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eeeee, ipak ovo nije 92...! Informacija da su OSBiH vježbale sa Am.spec.snagama , posjeta generala OS BiH vrhunskoj vojnoj ustanovi Turske , današnji dolazak min.odbrane Tr..i to sve u 4, 5 dana, jasno govori..: Nikakvi , Orbani , ba-je i ostale nacional-f. spodobe ovoj zemlji nikada više neće moči nauditi...Mogu joj usporiti Eu i nato put , ali nauditi..., NIKAD VIŠE...
Idi popij lijek, zaboravio si jutros
Ako Bog da. 🇧🇦🇹🇷
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nijedna delegacija iz Turske, sa bilo kojeg nivoa, nije došla u Bosnu a da nije prvo otišla na mezar rahmetli Aliji. . Puno moramo naučiti od njih o poštovanju velikih ljudi
Srbiji novac, bosnjama moralna podrska. Lozite se ovce
Nema razloga da dolazi.
Jel se neko sječa kad je Sifet Podžić ono nešto glasao za Nikolu poplašena pa izbila afera pa ga Komšić smjenio iz glavnog odbora demokratske fronte pa ga vratio par dana poslije kad se ko biva smirilo sve
Rekoh ja prije nekoliko sedmica ,PAR MOMAKA koji mogu dobro da upravljaju joyisticom i drone a sve ostalo sa kopna. I problem rijesen jadnom za uvijek . A komsije nek onda blamiraju njihov narod !! MAJMUNI RADIKALNI odjebite od nas!!!
Čuj ovo. Prvom predsjedniku predsjedništva..... Treba napisati tipu koji je podijelio Bosnu i zadnjem predsjedniku BiH.
Stokholmski sindrom to be continued ....
Dogovoreni bayraktari 💪💪
Koga turcin brani i srbin hrani kukala mu mati
Kome ovaj prodaje šuplju? Važniji mu je Vučić nego 10 Bakira. Ako se ne osvijestimo na vrijeme, valja opet ginuti u ratu.
Dobri su Turci sa srpkinjama
Putin vraća SSSR a Erdogan Osmansko carstvo. To je dogovor Erdogana i Putina.
Samo SDA ❤️💪😊
Kretenu sredi nam sa Turskom kupovinu 10ak Bayraktar TB2 dronova da jednom za svagda riješimo pitanje Bošnjačke nacionalne države, gdje će niko drugi do Bošnjaci biti glavni, i gdje nećemo imati remetilačkih faktora!
Nemoj ti hljeba jesti i vode piti dok ti Turci nesto srede.
Lijepo. Prijatelji se trebaju obilaziti i čuvati.