Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, nek nam psuju genocid i handre ustav a vi sutite...RAK RANA DRUSTVA JE PRAVOSUDJE!!!
To tuzilastvo su potpuno preuzeli srbi i sada svakodnevno hapse borce ARBIH po aerodromima i vode ih u istocno sarajevo na torturu i maltretiranje. Niksic i Konakovic su izdali bosnjake.
a negiranje Genocida ???????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Heroj obrane koji napadne nebranjeno selo i ubije 56 civila? I onda se kaze mi smo se branili pa je ubijanje civila sasvim ok. Zato nam i jeste ovako, jer svatko misli da je njegova borba pravednija, pa su tako i zlocini pravedni, da su jedne zrtve vrijednije ili manje vrijedne od drugih. Zlocin je zlocin, svako govedo koje ga je pocinilo neka trune u zatvoru.
Pitanje je da li je uopšte ubijeno tih 56 civila. Znamo iz slučaja Dobrovoljačka i drugih kako se barata s brojevima i događajima, a optužbe padaju. Bitno je opteretiti sud i tužilaštvo da nemaju kapaciteta baviti se pravim zločinima.
Sad još Trojaneri da ustavni sud isporuče HDZ-eu i onda Bošnjaci biti će te lovina na dnevnom nivou
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kajganiću gdje su optužnice za negiranje genocida i psovanje genocida
Ove nisu uspjeli pobiti u Foci i Visegradu, pa sad makar da im sude.
Iz većine komentara se vidi da su to mladunčad dezertera ( i naravno botovi) jer da su im babe bile na ratištima ne bi ih uzgojili da mrze. Znali bi da je rat zlo i da zli isplivaju na površinu a naročito rat u okviru jednog društva. Još hiljade ljudi nije procesuirano i to ide na teret Suda BiH koji ako nastavi ovako većina tih zločinaca će napustiti ovaj svijet bez suda.
Kao Bosnjak kazem i treba da budu osudjeni svako ko ubije dete od 2 godine ili staricu od 80,i posle se cudimo sto nam se desila Foca i Visegrad. Ko god je zlocinac hapsi.
Spaljivali zene, djecu,stare zive po kucama i nekome bi da sude.vlasima treba samo istom mjerom vratiti.
Tužilaštvo BIH, instutucija radi koje NIP, SDP i Naša Stranka politički žive i dišu. Sad dovedite Muriza Memića da se zahvali Gordani Tadić, Dubravku Čampari i Ćazimu Hasanspahiću na dobro obavljenom poslu..
Optužnice za 11.000 ubijenih Sarajlija, 1600 djece=0, optužnice za par stradalih genocidistanaca=stotina.. Hvala ti Gordana, bog ti dao sreće, Muriz, Konaković i Feraget te nikada zaboraviti neće!
Tako nam i treba, branis svoju domovinu a srbin ti sudi.Fuj za tuzilastvo da niko ne pokrene inicijativu da su bosnjaci i hrvati napadnuti.
Ne znam šta čeka Kantonalna Tužilaštva zašto oni ne podnose prijave za ratni zločin. Ne postoji državno idemo na Kantonalno. Pohapsit ćemo pola Sokoca Pala i Lukavice.
Imali Dine ministra i Nenada živih!? Dok je njihove propagande Bošnjo mirno nek spava do nekog od graničnih prelaza!?
Izgleda da je agresiju na BiH,izvršilo svetosavsko civilno stanovništvo.Armija Republike BiH,do zuba naoružana,i kao 4 vojna sila u svijetu,ubijala to svetosavsko civilno stanovništvo.Sve laži idu na štetu BH patriota.Vazno je svetosavskim lažima zaštititi svetosavsko zlo koje je činjeno prema BiH,i njenom patriotskom stanovništvu.Sve te vaše laži padaju u vodu.
KOS,OZNA,BIA danonoćno rade.Infiltrirali su se u sve pore BH društva pokušavajući da unište Bosnu.Sve materijalne,intelektualne sposobnosti i mogućnosti BHpatriote trebaju usmjeriti u odbranu Bosne.Mi stvaramo,gradimo Bosnu,da bi je ponovo neprijatelji poharali,opljačkali,ubijali,silovali,palili.Sta treba jos da nam se desi,da bi došli pameti.
Vidim i srbija se podera oko optuznica za ratovanje u BiH svojih zlocinaca, nit isporucuje zlocince nit ista..Zato nepoderiva BiH radi posao. Pljuc!
Ma da je moj ćaća ako je radio zločine neka odgovara.
Vidim dvostruke aršine komentatora na Kliksu, zato je ova država ovakva kakva je.
13 boraca Armije BiH zbog nekoliko osoba srpske nacoionalnosti,za 3450 Bosnjaka ubi.enih u Prijedoru samo dvojica cet.ika osudena....Hajde da budemo objekitivni ,je li to u redu ?
Na žalost, sami smo krivi. Da je ubijen samo jedan civil srpske nacionalnosti, nije trebao biti, jer sada smo dali samo argumente agresoru da kaže da smo i mi ubijali civile.
I da mogu sada izjednačavati žrtvu sa zločincem.