Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanchez 🤣🤣
Eto odgovora zasto danasnje cure vole kriminalce Pa one su Gore od muskaraca,Samo pratite kako se ponasaju U saobracaju preticu preko pune voze brzo bezobzirno ugrozavaju ljude na putu, postavljaju svoje video skvence na tik toku kako brzo voze a kad ih se uhapsi onda koriste svoj zenski sarm i glume naiven.
GOLI OTOKK
ovu lezbacu treba malo duze poslati u zatvor da ima vremena da razmisli
Clanica Nip Kartela
Ova je prala pare od narkokartela, a usput se fotografisala sa elektromonterom na funkciju MVPa. Valjda slucajno. Garant ne moze stati iza nje :) ko sto je stao iza kuma koji je radio isto. Sramno.
Preko osmice bi ovo moglo doci i do sebkinog malog!
Hahah DOSLI SMO DO KOKAINOVICA KARTELOVICA HAHAH SPREMI AE ZA PRDEKANUUUU
OVO JE 0 BODOVA. UHAPSITE KARTELOVIĆA-KOKAINOVICA-KONJAKOVICA. KAZU TRAZI KARTEL NAZAD PARE AKO DINO NE VRATI UZECE MU OD ŽENE TAKO ČARSIJA PRIČA
Ko je gospodin na fotografiji ? Lijep je haman ko žensko
Fudina Griselda hahaha