Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ljudi protiv koji se vidi istraga i koji su na crnim listama mogu biti vlast.?
isto kao i za vrijeme zelenih. moooj sendvic
Narod mora shvatiti da je veći neprijatelj nama naše Tužilaštvo nego stranci, oni su mafija
Aj bas da vidimo
Pa koju budućnost Dodik nudi RS entitetu, nema života bez Zapada, znaju svi koji su se s njima zamjerili dosada. To je zato što on ima para u kešu vjerovatno
Da ovo tuzilastvo radi, pogotovo kad su u potanju kriminalci manjina, ova drzava bi bila milina. Lopovska porodica skupila 520 miliona KM tendera u prciji, a oni ko fil rade? Kajganica teeba ne samo smijeniti, treba ga uhapsiti. Oni stiti kriminal!
Oni uvijek nesto ko fol rade? Kad ce se tuzilastvo hapsiti?
PORUKA ZA TUZILASTVO : UHAPSITE ERNU IBRAHIMOVIC I ADNANA BEKTICA,I ISPITAJTE MARIJA FRIMELA,ETO VAM POSLA,AKO HOCETE DA RADITE.
Cirkusanti zvani tuzilastvo BiH
Besmislen je vaš rad. Vi niste sposobni da procesuirate nekoga ko je od države maznuo toliku lovu. I ako se nađe neko ko bi znao korumpiran je i sve se svodi na isto.
Amerikanci im nacrtali kako Dodik pere pare, a ovi iz tužilaštva to ne znaju protumačiti. Mora da im je loš engleski jezik, nije valjda da su u talu sa tim istim Dodikom i njegovim partnerima u FBiH i Hercegovini.
Ukidajte Tužilaštvo dok još ima dokaza protiv mafije, jer Tužilaštvo pere dokaze i čuva mafiju da ne ide u zatvor, ukidajte Tužilaštvo
Treba tuzilastvo sankcionisati..
Milanko Kajganić grohotom se smije.
jestel "formirali predmet" ..jesmo ... e de niste trebali :D
Da dokaze da nisu nista krivi. Kao i Konakovic kad je dokazao da mu kum nije kriv i da mi Interpol, fbi i svi ostali namjestaju
kao i afera Bbi sa el shidijem hajahaha