Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stotine ne takvih kamenoloma ,šljunkara, koji rade bez dozvola a političari uzimaju tal.
Koje je nacionalnosti i koja je stranka vlasnik, sve se gleda
Sjetite se samo prije godinu dana kako je nelegalno Nikšić ustupio državno zemljište u Varešu za eksploataciju. Sreća OHR poništi tu pogubnu odluku. Deset puta bi se gora kataklizma desila od ove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uranili zaranili zoru prevarili meni bi ti bili vec 40 godina robije imali i tucali bi kamen na rasciscavanju puteva tamo u 3 smjene.
He bo vas fadil novalic on je podrzavao rad ovog kamenoloma koji je direktni krivac za ovo sto se desilo
Klasika, dajte mu 2-3 mjeseca da kupi sebi stan u drugoj zemlji i osposobi novi zivot
E ako su ovi formirali predmet znamo da nece biti nista. Istragu treba pokrenuti predstavnicki dom bih sa komisijom da se izvrsi analiza vodotokova i ostalog da se nikom vise ovo ne ponovi. Prvo Mostar od hzhb vode iz brane, doboja i ostalih 2014 pa evo danas. Dokle neznanje i nerad ce vladati u BiH????
a i narod u Bosni gradi svugdje, koliko sam danas kuca ima ispod klizista
Ma, fantasticno. Postavlja se pitanje, da li je Tuzilastvo formiralo predmet na osnovu pritisaka politicara da bi dokazali da sistem nije zakazao? Da je sistem zakazao, cinjenica je da je taj sistem upozorio Mirzu Teletovica da spasava svoju glavu (izvor: Slobodna Dalmacija), ali nije upozorio sve gradjane da se evakuisu. Sirene za uzbunjivsnje ne postoje ili ne postoji sistem uzbunjivanja?
haram bila svaka marka sdfa bagri od 1995 do danas
Hej Jack. Kako kifla? Sto bolan zvaces DF?
A što ne formirate predmet za odron ispod restorana Lamb u Donjoj Jablanici........koji je bio gotovo istog inteziteta kao onaj gdje su poginuli Donjojablaničani........pa nije Honđo lani otvorio kamenolom nego prije 25 godina..........
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Ma jasta sacrkali dok se spale dokumenti...na kraju ce bit da nacelnik opstine iz SDP, kanton na celu sa HDZom nema nikakve veze s tim....nego eto valjda silom prirode se formiro kamenolom
lijepi goli otok i tucanje kamena
eto koliko je korupcija karcinom drustva. da bi jedan lokalni gazda vozio bmw-a sada imamo 17+mrtvih (ubijenih) ekonomske stete ce biti vjerovatno milijarde km
tuziti vlasnika, drzavu, fucž jer nisu imali psa tragaca a morali su. bagra sve pare spiskala na zatamnjena stakla
Sda svjetina je i dalje u zabludi, opijea laznom svarnoscu, neznanjem, primitivizmom. Sda ce biti ugasena, a beg nikad nece vise biti clan predsjednistva. Drze kasabe, a gradjani iz gradova su ih ugasilj. Sda je rasulo. Pametan covjek ne glasa za Sda koja prodala reviziju, Srebrenicu, dala nam pljackasku privatizaciju i unistila drzavnu imovinu. Trojka je nas ponos i spas.
Na google maps se vide bageri u kamenolomu. Na koga su registrovani Nema svaka kuca bager u HNK lako je pronaci osumnjicene
A zato vrijeme kriminalac i vlasnik kamenoloma negdje tuče janjetinu
tužilaštvo hnk , jedni od najkorimpiranijih u državi
Coviceve pudlice