Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno ruzno, mada mi nikad nije bio drag. ta serija je i inace gomila prostakluka i jada, polusvijet
Naravno kad su i u politici većinom kao i on, nastrani i boga pitaj šta su sve zataškali do sad u vezi političara i prostitucije
Pa u seriji je postao veci alkos od Izeta, samo je ljubio šank kod Marije, zgadilo mi se i nisam vise gledao.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
KO JE TRI GODINE KRIO PRESUDU?!
Klix mi radi shadow ban nad komentarom upravo radi raskrinkavanja toga. Alarmantno je da je od presude 2021 ovo bilo zataskano, i da rijec pedofilija karakteriziraju kao "bludnicenje nad maloljetnikom"
vjerovatno tetka.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kad je u pitanju sud sve vise vjerujem dodiku kad vidim kakve presude daju
Koji sudija odredi kaznu od godinu dana ??
Jest da nije ok bit sa tako mladim ali kao što je neko pomenuo u BiH je 'age of consent' 14. Sad da li je Kasumovic uopste kriv ili nije? Ako je silovanje onda je kriv ako je ba la vacc pwr bottom droll ljitz a i željan da iskoristi nekog radi alkohola i drugih sredstava za uživanje onda Moa nije kriv.
Tužilaštvo i sudstvo su ista bratija,tako da tu pricu pricajte nekom drugom.
Pa ime sudije koji je odbio žalbu, da znamo ko su placenici!
Sad mozemo gonit u EU, ispunilil smo zadnje uvjete!
riba smrdi od glave...otkriti ko je sve zataskao!
samo malj
Očigledno je da treba iz korijena mijenjati zakone i sudove očistiti od sudija koji oslobađaju kriminalce, ubice i silovatelje!
Ian Watkins koji je bio svjetski popularan muzičar je za istu stvar dobio 35 godina zatvora. Njemu je popularnost bila otežavajuća okolnost, jer je na osnovu nje stizao do maloljetnih lica. Eto ti naše države i zakona
A gdje je ovaj ostecenio bio tri godine, gdje su njegovi roditelji bili tri godine, garant trazili pare od njega da sute.
bio maloljetan i u zastitu maloljetnika se ne izlazi javno dok je maloljetan
Ne rise bgt!
sto je najgore to je uradio sinu od svog bivseg prijatelja
Hajde ba sta ste se sad natovarili covjeku.
Lijepa Amerika. Za obicnu pljacku gdje ne uzmu nista jer ih gazda prodavice nacilja na licu mjesta, ako prezive dobiju jos po min 30 god zatvora. Pa ti vidi sta ces.
Americki San:)
Ovdje samo stranci kao sudije i tužioci mogu napraviti promjenu u pravosuđu